Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális szinte minden nap találkozni egy 3 hónapos kapcsolatban? 25N
Figyelt kérdés
Nem azért kérdem, mert nem tetszik, nagyon örvendek, ha sokszor, majdnem napi szinten együtt vagyunk, de attól félek, hogy nehogy megunjon2022. márc. 16. 14:08
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem normális, mert az ilyen emberek nagyon ráérnek, nincs életük.
2/10 anonim válasza:
Úgy veszem észre manapság az emberek akik boldogok a kapcsolatukba folyamatosan keresnek valamit amin problémázhatnak. Ha nektek megfelel ennyit találkozni akkor nem mimdegy ki mit gondol? Minden ember más. Nektek ez az igényetek másnak más.
4/10 anonim válasza:
Meg is bolondultam volna, ha nem találkozunk minden nap, pedig bőven volt dolga mindkettőnknek akkoriban is. 22 évvel és 4 gyerekkel gazdagabban is kín szenvedés, ha üzleti útra megy napokra…
5/10 anonim válasza:
Teljesen normális. Hogyha nem ülsz mint egy darab fa, nem fog megunni.
6/10 anonim válasza:
Igy könnyebb komolyan venni a másikat.
Nálunk is ez megy es biztos vagyok benne, hogy nem alkalmira vesz csak.
Plusz kinottem már abbol hogx heti egyszer tali
7/10 anonim válasza:
ha megunjátok egymást, legalább hamarabb kiderül
8/10 anonim válasza:
Ti ilyen taktikázós találkozási rendszert tartotok, meg azzal játszmáztok, hogy most csak ennyit árulok el magamról, most meg ennyit, ezt nem mesélem most el, hogy a kövi talin is újdonságot tudjak mondani...
Az elején egy értelmes kapcsolatban nem szenvedély van, meg nem azzal jöttök össze, és azzal maradtok együtt, akivel nem tudtok betelni? Ennyire unalmasnak tartod magad, vagy volt bármi ráutaló jel, hogy ezen gondolkodsz?
9/10 anonim válasza:
Mi ennyi idő után már összeköltöztünk, mert egyébként is egymásnál aludtunk.😄
10/10 anonim válasza:
A lehető legnormálisabb, örülj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!