Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális csak heti 1-2x találkozni a kapcsolat elején?
Figyelt kérdés
3 hónapja vagyunk együtt, hétvégenként van egy ottalvós randi hétközben meg egy egyéb. Most hétfő este sincs még megbeszélve akövetkező. Nem érzem magam fontosnak:( 23/L és ő 28/f2020. jún. 29. 20:21
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy neked hihetetlen, de sok - sok embernek van magánélete, családja, melója, hobbija, élete,...
2/4 Sunshinedoll válasza:
Szerintem igen, bár nyilván akkor normális az ilyesmi, ha mindkét félnek megfelel.
Pl. ha nem élnék együtt a párommal, akkor a hétvégén kívül én is csak 1-2szer tudnék vele találkozni.
Ha nem érzed megfelőnek, akkor beszélhetsz vele erről, lehet neki is lenne igényre többre.
3/4 anonim válasza:
szerintem ezt ne mástól kérdezd. másnak lehet megfelel, téged zavar - ezt neked kell átgondolnod. :)
anno engem is zavart, főleg, hogy picikét sem volt kompromisszum képes, így én elbúcsúztam tőle és szerintem jól döntöttem... azóta boldogabb vagyok, mint valaha, olyasvalakivel, akinek nem csak unaloműző vagyok :)
4/4 anonim válasza:
Nekem ez még sok is lenne, pedig én vagyok a nő.
Ha neked nem felel meg és ő nem akar változtatni, akkor felejtős a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!