Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A többi nőt kérdezem, ti mit vártok egy olyan 3 hónapos kapcsolattól, amiben már az első hónapban volt szex (28N)?
Sokak szerint 3 hónap egy nagy nulla, nincs semmilyen elvárás, de az összes házas barátnőm az életét tervezte már ennyi idő utan leendő férjével (4-5 év után hazasodtak csak).
Pszichológusom szerint akkor se kell kétségbeesni, ha szakítunk. Ő nem fog velem, neki kényelmes, h kiskutya módon mindig akkor csinálok vele valamit is, amikor neki jó, amikor ő ráér.
A baj csak az, hogy szerinte ez rendben van. Én viszont szeretem ettől függetlenül, tudom, hogy ő is szeret, de egy hosszabb kapcsolatban ha nem lesz kompromisszumkész, akkor nem tudom, hogy akar majd velem élni. Én nem egy robot vagyok, semmilyen élére állított szokásom nincs, ő viszont ragaszkodik az összes olyan dolgához, ami időben nem fog beleférni egy komoly kapcsolatba, pláne nem majd gyereket nevelők kapcsolatába...
A probléma itt azzal van, hogy "kiskutya módon", meg hogy szerinte ez rendben van. Persze, hogy rendben van, mert folyamatosan te alkalmazkodsz, ő meg gyakorlatilag nem unatkozik az üres óráiban, mert azokra ott vagy te. Ez egy párhónapos kapcsolatban is gáz, nem csak hosszú távon. Ha már a kapcsolat elején ez van, később csak rosszabb lesz.
Az milyen szerelem, amikor a te igényeid nagy ívben le vannak ...? A kompromisszumkészség hiánya szerintem rövid távon is elfogadhatatlan.
Kérdés kiírásból az érződik, hogy te már nem vagy vele boldog. Kérdés viszont felmerül, hogy miért vagy te voltaképpen vele?
3 hónap után: érezzük jól magunkat, találkozzunk sokszor és szexeljünk. Csináljunk sok közös progit.
Szerintem azért nem hagyja ott annak ellenére, hogy ő is érzi, ez szar, mert a szövegből kiderül, hogy ő már házasságot és gyereket szeretne és unja a keresést.
Sokan vannak így, hogy beleragadnak egy szarba már az elején, de kétségbe vannak esve, hogy nem találnak másikat és ezért magukra erőltetnek egy olyat, ami már az elején sem működik.
Ennek rendszerint az a vége, hogy hiába az alkalmazkodó fél erőfeszítései, még a másik fogja megcsalni vagy ott hagyni.
Kitana, az a baj, hogy ha 6:30-kor kelünk, az nem állapot, hogy nem tudja megoldani, hogy ne mindig kb. 1kor fejezzük be a szexet, mert ő minden mást csinál 10-11 előtt, ahogyan eddig is ez volt neki a kényelmes. 2 hetente 1x van "randink" a házon kívül, pedig nagyon közel él. :(
Sajnálom, de egy párkapcsolat nem egy extra "hobbi". Aki komolyat akar, annak valamilyen áldozatot is kell hozni, ami nem egyenlő azzal, hogy minden programjához ragaszkodik, ami előttem is volt, mert így sosem töltünk el együtt elegendő minőségi időt.
Én amiatt nem találtam párt eddig, mert túl sok olyan dolgot csináltam, amivel nem lehet férfiakkal ismerkedni. Még a munkám sem olyan. :/
Neki egyaltalán nem volt senkije se előttem szóval emiatt vagyok türelmes, de az sem megy hogy miatta vagyok kialvatlan.
Csak elalvás előtt és közvetlen felkeles utan hajlandó szexelni, heti 3x nem aludni nekem már kezd fárasztó lenni.
Valakivel.már elso naptol szerelem van fergeteges szex es egyutt járunk vagy együtt is élünk. en nem is ertem a kerdest.
Marhára nem időtől függ semmi hanem a partnertől hogy kiben mennyi kapacitás van.
Van aki meg évekig csak szexelni tud másra nem képes. Mások meg nem ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!