Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapos kapcsolat jobban padlóra küld mint egy 10 éves? Ti voltatok már így?
26 éves vagyok. Van mögöttem egy nagyon mérgező, egészségtelen 10 éves kapcsolat. Ahol én tényleg szerelmes voltam de olyan szinten, hogy azt hittem sosem tudom elfelejteni.
Aztán az életembe jött egy teljesen más kaliberű férfi, akibe nem akartam beleszeretni mert az exem miatt fájt a szívem, de aztán olyan hirtelen olyan nagyon szerelmes lettem, meg ő is, összejöttünk és a legnagyobb rózsaszín felhőben ejtett pofára.
És egyszerűen nem tudom feldolgozni.
Tehát konkrétan egy 3-4 hónapos ismeretség jobban a padlóra küldött mint a viharos 10 éves szerelmem. Ez mi? Én úgy gondolom talán az a magyarázata hogy a hosszú kapcsolatomban mindent megpróbáltunk és az agyam könnyebben felfogja hogy nincs értelme, míg a 3 hónaposban ott van a sok kérdés, a sok mi lett volna ha...
Iszonyat mód szenvedek pedig ha nekem azt mondja valaki, hogy 26 évesen egy 3 hónapos ismeretség után ennyire össze leszek törve akkor körbe röhögöm. De hát...
Ti voltatok már így? Hogy egy rövid kapcsolat vége nagyobb pofon volt mint a hosszabb?
Mert más dolgokért fáj. Szerintem baromi rossz...
Nekem is pl azt az exemet nehéz elengedni akivel szerettük egymást de elb@sztuk mindketten és azért szakítottunk. Szerintem a nyáron rá is fogok írni, hátha összehozhatunk még valamit.
Akikből kiszerettem vagy ők szerettek ki belőlem, azokat könnyebb elfogadni hogy hát ez van sajnos
Talán azért, mert azt hitted, hogy ez most végre sikerült, hogy ez valami más, valami igazi. Túl hamar jött a pofon, az újabb csalódás. Nagyon sajnálom, tudom, milyen nehéz ebből felállni. Csak annyit tudok mondani, hogy most egy darabig ne ismerkedj, meg kell próbálnod kiheverni ezt a sokkot. Nem lesz könnyű, de egy idő után túl leszel rajta. Sok erőt kívánok.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!