Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A többi nőt kérdezem, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többi nőt kérdezem, ti mit vártok egy olyan 3 hónapos kapcsolattól, amiben már az első hónapban volt szex (28N)?

Figyelt kérdés

Sokak szerint 3 hónap egy nagy nulla, nincs semmilyen elvárás, de az összes házas barátnőm az életét tervezte már ennyi idő utan leendő férjével (4-5 év után hazasodtak csak).

Pszichológusom szerint akkor se kell kétségbeesni, ha szakítunk. Ő nem fog velem, neki kényelmes, h kiskutya módon mindig akkor csinálok vele valamit is, amikor neki jó, amikor ő ráér.

A baj csak az, hogy szerinte ez rendben van. Én viszont szeretem ettől függetlenül, tudom, hogy ő is szeret, de egy hosszabb kapcsolatban ha nem lesz kompromisszumkész, akkor nem tudom, hogy akar majd velem élni. Én nem egy robot vagyok, semmilyen élére állított szokásom nincs, ő viszont ragaszkodik az összes olyan dolgához, ami időben nem fog beleférni egy komoly kapcsolatba, pláne nem majd gyereket nevelők kapcsolatába...

2023. okt. 31. 00:19
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts vele. Ennél bármelyik bokorban talász jobbat, a 18-as válaszod utolsó bekezdése nagyon durva.

Mi miatt vagy vele?

Mert kell egy társ? A pénzügyi biztonság miatt? Családalapítás reményében?

2023. okt. 31. 08:52
 22/42 A kérdező kommentje:
21 pénzzel tartozom neki és nem tudom mit tegyek, hogy ne zsaroljon egy esetleges szakításnál nem tudom még visszatörleszteni neki. :(
2023. okt. 31. 08:59
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
És a tartozást nem lehet kapcsolaton kívül törleszteni? :DD De ha meg nincs szerződés se meg semmi, akkor valójában nem is tartozol neki, csak nyilván jófejségből visszaadja az ember, de ehhez nem kell együtt lenni, de gondolom mindjárt kiderül, hogy ez a büdös kukijú gamer srác egy nagy gengszter is, aki verőembereket küldene rád, ha elhagyod.
2023. okt. 31. 09:00
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

21-es voltam. Oké, közben kiderült, csak a pénz miatt.

Elmész a fenébe. A lényegi dolgot kihagyod, itt eteted a népet.

Nem akarok komolyabban vájkálni, de mekkora az a kölcsön? Mennyi idő alatt tudod megadni neki?

Morálisan inkább nem értékelném sem a kapcsolatokat, sem titeket.

2023. okt. 31. 09:00
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
20# össze-vissza írkálsz és találsz ki egymásnak ellentmondó dolgokat, neked inkább pszichiáter kellene. Ha meg ez a sztori valós, és pénzért szexelsz egy mosdatlan bunkóval, akkor grat.
2023. okt. 31. 09:01
 26/42 anonim ***** válasza:
60%
25, mi volt az ellentmondás? A többivel maximálisan egyetértek.
2023. okt. 31. 09:06
 27/42 A kérdező kommentje:

Valamennyire igaza van, az

teljes igazság, hogy Borderline beteg vagyok, pszichiáterhez is járok. Az exem is kb. Csak kihasznált. Sokkal jobban vagyok amúgy, a gyógyszer nem segít, pszichoterápia igen. Jártam fizetősre korábban, de most màr nem tudom fizetni, mert levelezőre járok, így félállásom van most. Emiatt maradt a havi 1x terápia államiba.

300k amúgy a tartozásom... ő megszánt engem, egyik haverom barátja, nagyon cuki volt akkor, egy bordi nagyon szereti az ilyen dinamikát, legalábbis nekem ez a zsánerem, sajnos...

Persze többen is azt mondták, h így minek akarok gyereket, férjet egyszer. Csendes borderlineos vagyok, kamaszként falcoltam csak, azóta nem volt öngyilkossági kényszerem, de néha megőrjítenek a diszfunkcionális gondolataim.

:( Nem tudom eldönteni, melyiknek van realitás alapja es melyik a felesleges szorongás. Plusz extrém önbizalomhiányom van, ez a vezető tünetem.

De köszi a válaszokat, átbeszélem novemberben a terapeutámmal, hogy hogyan oldjam ezt meg, mert nekem minden negatív döntés valószínű 3x annyi stressz mint egy mentálisan nem beteg embernek.

2023. okt. 31. 09:25
 28/42 A kérdező kommentje:
Szóval ha furának tűnik ez a sztori, akkor lehet amiatt, mert nem is vagyok 100%ban ép.
2023. okt. 31. 09:26
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de jól értem, hogy sz.ros 300ezer Ft-ért az ingyenprostija lettél valakinek, aki lábtörlőnek néz? Ráadásul még csak nem is adta neked azt a pénzt, csak kölcsön.

És mégis mivel tudna zsarolni, ha kidobod? Kinyírja a családod? Vagy szexvideókat tesz fel rólad a netre? Mert ezeket leszámítva az, amiben most vagy, kb. a legrosszabb, ami történhet veled.

2023. okt. 31. 10:04
 30/42 A kérdező kommentje:
29 tudom. :( Mi bordik mindenek ellenére képesek vagyunk beteges társfüggők lenni.
2023. okt. 31. 10:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!