Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tovább vagy ne?
Adott egy lány, randiztam ma vele. Csinos szép, van egy lánya kb az apjával egy idős férfitől.
(Nálam már itt van egy kis hányinger) Van valami alkalmi partnere aki lepókhálóz ha kell...(nekem ez is elég bizarr) Elmondása szerint akár naponta is szexelne, megemlítette hogy ő azt szereti ha a férfi tudja a dolgát. Szóval elég nagy étvágya van (szerintem). Nem beszéltük, de hétszentség, hogy több partnere volt mint nekem. Én a szomszédos városból vagyok neten ismerkedtünk meg, azt mondta ő már helybeliekkel nem akar. Na most azért mert már kívül belül ismerik vagy mi, azt nem tudom. Kicsit a család is zűrös. Ő 28 én 32, csinos , vonzó. De még is egyrészt visszakozok. Nem vagyok egy féltékeny ember. De ha a munkám megkívánja hetelnem kell. Egy ilyen nőt nem tudom hogy lehetne e magára hagyni?! Én egy megbízható hűséges nőt keresek amilyen én is vagyok. Ti mit tennétek?
Na egy kis utó szösszenet a szappanopera szerelmeseinek:
Szándékosan részletes és hosszú!
Főhősnőnk nem állt le, van egy facebook oldalam a vállalkozásomhoz, ahol like -olgatta meg megosztotta a bejegyzéseimet. Mit csinál ilyenkor egy hülye férfi? Azt! Felveszi vele a kapcsolatot..
Megint videóba naponta beszélgetések, majd szombaton meg voltam hívva hozzájuk. A gyereket nem tudta lepasszolni szóval hármasban filmeztünk. Nem zavart, hogy hárman bár ketten még is intimebb lett volna. Pláne, hogy a gyerek borzasztó anyás, és még csak az anyja kezét sem foghatom meg…
Mind egy, vége a filmnek ki kísért. Hosszú ölelkezés, mondjuk egy kur*a arcra puszit nem tud adni a második randin… De én már kezdtem érezni valamit.
Jött a következő hét, hét elején rendesen megfáztam. De röviden videóba beszélgettünk. Kivéve pénteken. Én péntek reggel beköszöntem meg sem nézte, semmi reakció. Én naivan, hát biztos a meló, a gyerek, a háztartás… Ló*aszt. Mivel egész nap az ágyban feküdtem nem voltam álmos. Meg mozgatta a fantáziám, hogy mit csinálhat? Átkocsikáztam a szomszéd városba ahol laknak este 22:00 lám egy Passat a bejáróba a kocsija mellett. Bent nagy világosság.
Majd szombat este felé hív hogy mizu? Nem mondtam neki semmit de unottan válaszolgattam, amíg volt mit aztán csak hallgattam. Utána benyögtem hogy hagyjuk ezt. Csendben hallgatta és elköszönt.
Szándékosan nem mondtam meg az okot, mivel kedden ovis ünnepség egy csoportba járnak a gyerekek. Nem akarom hogy ott cirkuszt rendezzen. Még az sem kizárt hogy kérdőre von, majd ott megsúgom hogy elba*zta.
De komolyan ez fair? Ismerkedünk ő meg ez alatt félrebasz?! Hányinger.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!