Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor hogyan tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Tegnap este randiztam egy pasival, aki tetszett. Szívesen találkoznék vele. Nagyon jót beszélgettünk, a végén elismert a buszhoz. Mikor hazáért, egyből írt, meg csetelgettunk lefekvésig.

De.

Nem kérte el a számom, vagy egyéb elerhetosegem, továbbra is csak a tenderen vagyunk ismerősök. Facen mondjuk nincs fenn. Nem kérdezte meg, hogy akarok-e találkozni vele. Azt tudom, hogy elutazott a hétvégére, de azóta sem írt.

Felejtős, töröljem?

Rakerdezhet egy nő az első randi után, hogy mi van, vagy csak nevetségessé teszi magát?

2023. okt. 6. 20:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha nem kér még egy randit a héten, akkor búcsút ints, vagy szimplán töröld.
2023. okt. 6. 20:29
 2/13 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, hogy vasárnapig várok. Úgy utalom az ilyet. Minek írogat akkor a randi után?
2023. okt. 6. 20:33
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy várasson, azért, mert nem mer randira hívni, vagy másokkal is randizik és majd kiválaszt egyet.
2023. okt. 6. 20:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Elutazott a hetvegere, nem hinném, hogy randizik.
2023. okt. 6. 20:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Várj hétvégéig, elválik.
2023. okt. 6. 20:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Az ilyen sztoriknal sosem az a rossz, ha valaki német mond, hanem az, ha fölöslegesen osszezavarja a másikat. De ok, várok vasárnapig.
2023. okt. 6. 20:45
 7/13 A kérdező kommentje:
Ismerkedem addig másokkal.
2023. okt. 6. 20:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is arra tippelnék,hogy mással is kavar. És kivárja,hogy ki a nyerő. De azóta amúgy írt?
2023. okt. 6. 20:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem. Tegnap este óta nem. Akkor, a randi után még tok sokat csetelgettunk.
2023. okt. 6. 20:54
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
Még csak tegnap óta nem írt, hétvégére pedig elutazik. Én a helyedben adnék neki pár napot azért.
2023. okt. 6. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!