Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ismerkedek egy lánnyal....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy lánnyal. Hogyan tovább? Mit tegyek? Lentebb kifejtem.

Figyelt kérdés

Minden szép jól elvagyunk.

Bejön külsőre és belsőre is.

De van egy testi hibája ami engem zavar nagyon.

Van egy óriási (3-4cm és eléggé kidudorodik) anyajegye a combján.

Tudom nem tehet róla és azzal sem indíthat első randin hogy mutogagja.

Nyilván csak akkor láttam meg amikor szexeltünk.

2023. szept. 25. 11:03
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Nyilván nem mondthatom neki ilyen korai ismeretség után hogy műttesse le ami amúgy sem veszélytelen ilyen nagy anyajegynél és vissza is nőhet.
2023. szept. 25. 11:05
 2/17 A kérdező kommentje:

De nekem nagyon nem vonzó.

Csak most olyan rosszul jön ki hogy lefeküdtünk és utána hanyagolom.

Az megint nem jó nem akarom megbántani hogy ilyen dolog miatt nem akarok foglalkozni fele.

2023. szept. 25. 11:07
 3/17 anonim ***** válasza:
56%

Akkor legyél tapintatos vele, ne gázolj bele a másik lelkivilágába! Menj még el 1-2 randira, de már ne húzd tovább az agyát, ne beszélj közös jövőről, ha ilyesmit felhoz akkor meg térj ki a válasz elől.

Amúgy meg egyem azt a finnyás kis lelkedet 😂

2023. szept. 25. 11:15
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

Esedezve kérem a Jóistent, hogy soha ne hozzon össze az élet egy hozzád hasonló pasival.

Egy anyajegy? Most komolyan?

2023. szept. 25. 11:16
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem finnyás vagyok de hagy döntsem már en hogy mi tetszik nekem vagy sem.

Tényleg nagyon zavaró.

És nem akarom megbántani szegényt.

Az a baj hogy mire idáig eljutottunk addigra meglett a közös vonzalom.

Kicsit szépítettem a dolgot mert félek hogy itt van az oldalon és beazonosít.

Nagyobb amúgy.

😒😒

Ekkorát csak a TLC-n láttam még

2023. szept. 25. 11:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nos, mondd azt neki, hogy aggodsz érte, mert az ilyen jellegű anyajegyek nagyon könnyen elrákosodhatnak. Egyébként ezzel nem is fullentesz olyan nagyot. Ezért szivesen elmész vele egy maszek borgyógyászhoz ahol semmi perc alatt leveszik neki, lézeres műtéttel. Még dokit is tudok ajánlani Dunaujvarosban, ha kell. Tedd hozzá,hogy ki is fizeted ha nincs erre kerete, vagy felesben álljátok.

Nem mellesleg ne hari, de nem sok kell neked ahhoz hogy a vágyad lelohadjon egy nő irányába. Ott van előtted egy meztelen nő, ,gondolom két szép dudával, széttárt lábakkal, nyitott pnával, és te azzal vagy elfoglalva hogy van egy nyomorult anyajegye. Mit szólnál ha totál szeplos lenne, vagy rengeteg anyajegye lenne?Meg se tudnád krni?

2023. szept. 25. 11:21
 7/17 A kérdező kommentje:

Tetszenek a szeplős lányok nagyon is.

Nincs gondom az anyajegyekkel sem de az tényleg óriási.

Simán kifizetném neki az eltávolítás költségeit is.

De nem akarja hogy segítsek neki semmiben sem.

(Pl az autóját megszerelni. azt mondta hogy nem kell köszi elviszem szerelőhöz)

2023. szept. 25. 11:25
 8/17 anonim ***** válasza:
Egy anyajegy? Az én feleségemen volt több is. Nem én küldtem őt azért, hogy vetesse le őket, magától elment. Ügyesen leszedték mind az orráról, mind a mellkasáról. Egyébként meg azt gondoltam, amikor elvettem, mi volna, ha énrajtam lennének azok az anyajegyek? Akkor a páromnak lenne oka énrám fintorogni? Különben is azt írja a Biblia: "Ketten eggyé lesznek". Amúgy most az orra másik oldalán nőtt egy újabb. És akkor mi van? Az meg akkor nem volt még meg, amikor elvettem? Most meg már nehezebb rá orvost találni. Pont akkor kezdődött a covid járvány, amikorra már megvolt rá az időpontja. Így az most az megmaradt rajta.
2023. szept. 25. 11:31
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Hát tőled én se fogadnék el segítséget.

Egy buta suttyó vagy!!

De biztos vagyok benne hogy neked több a testi hibád.

Már a gondolkodásod is defektes .!!

2023. szept. 25. 11:38
 10/17 A kérdező kommentje:

Jó rendben egy szar ember vagyok aki a külsőségekre ad.

Az odáig tiszta.

Az a baj hogy ti nem láttátok hogy milyen.

Én magamról simán leszedetném.

De amúgy meg nem szeretném csak ezért hanyagolni.

De ez engem nagyon zavar.

Sajnálom de ez van.

Már gondolkoztam azon hogy a magándokival lebeszélem előre és kifizetem és majd azt "hazudjuk" hogy téritésmentes a műtét.

2023. szept. 25. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!