Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan közeledjek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek a férfiak felé? Kifejtem.

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, egyetemista (egyetem vége már) és jelengleg külföldön vagyok hallgató.

A pasizás/ismerkedés terén nincs sok tapasztalatom, ennek több oka is van, nekem kamaszkoromban kimaradtak a tiniszerelmek, aztán az egyetem elején túl félénk voltam a fiúkkal, aztán covid stb.

Most jutottam el fejben szerintem arra a szintre, hogy tudom miket tartok fontosnak, magabiztosabb is vagyok (nem 1000%), nyitott vagyok stb.

Mégis a mai napig ha tetszik valaki soha nem igazán tudom, hogyan kéne kifejeznem vagy közelednem.

Az teljesen alap, hogy kedves vagyok, barátságos, mosolygok ha beszélgetünk stb., de a személyiségem alapból is ilyen. Viszont nagyon gyakran túlagyalom a dolgokat, ha azt veszem észre, hogy srác mondjuk többet néz vagy gyakrabban találkozik a tekintetünk, már rögtön elemezgetni kezdem, hogy ez vajon miért van, mit gondol stb. (nyilván túlgondolom, túlanalizálom, tudom, hogy nem kéne) és befeszülök és nehezen engedem el magam.

Szóval nem tudom, hogy ha tetszik valaki, hogyan adjam finoman nőisen a tudtára (lehet belőlem ez a képesség hiányzik) anélkül hogy teljesen ledominálnám, de érthető legyen.

Szerintem az is közrejátszik, hogy nem sok egészséges párkapcsolati mintát láttam. A szüleim sokáig voltak házasok, de rossz volt a kapcsolat, apum félrelépett, anyumnak kellett sokszor a "férfi" szerepet felvennie stb.

Hogyan kéne ezen fejlesztenem? (Ismerkedős privátot köszönöm nem kérek). Nem akarok kényszeredettem ismerkedni, csak ha úgy alakul az élet, hogy jön valaki.

2023. febr. 14. 13:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Akár nyugodtan meg is mondhatod, hogy szerinted jóképű, tetszik stb., a férfiakat nem zavarja, és egyébként is, egyenlőség van a nők szerint. :D

Ha tényleg olyan vagy, mint amilyennek írod magad, akkor biztos, hogy lesz olyan férfi, akinek tetszeni fog a személyiséged. A finom nőies jellem nagyon is vonzó. ;) Viszont tényleg nem kell túlgondolni. Ha egy férfi sokszor rád néz, az azért van, mert tetszel neki, vagy valami érdekeset lát rajtad.

2023. febr. 14. 14:10
 2/12 anonim ***** válasza:
18%
Ha annyit nem birsz kinyögni hogy hello, inkább ne is gyere a közelembe, tutyimutyi csajjal mit kéne kezdeni?
2023. febr. 14. 14:25
 3/12 A kérdező kommentje:
#2 ki mondott ilyet hogy nem tudom kinyögni hogy helló?:D
2023. febr. 14. 15:15
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Sehogy, azon kívül, hogy visszonzod, amit ő tesz, példának okáért, ő mosolyog te is tedd, ha vegigsimit te is és kialakul. Persze, ha nem csak szexre mész, akkor jó tudatni, hogy nem az a célod és tudni, odafigyelni, hogy ő mit szeretne.
2023. febr. 14. 15:23
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Esetleg rámosolyogsz? És aztán alakul magától.
2023. febr. 14. 15:26
 6/12 anonim ***** válasza:
23%
Nekem annyi is elég lenne, hogy ha épp nem figyelek beleordítanád a fülembe, hogy HELÓÓ! Utána én tuti csak rád figyelnék.
2023. febr. 14. 17:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nem egyértelmű kűlföldi vagy honi pasit szeretnél.

De általánosságban kérj segítséget, ha megtetszik egy pasi figyeld meg miben jó. És kérj tanácsot vagy segítséget tőle. Ez kezdetnek nem rossz,pasiknak imponál ha valamiben jónak tartja egy nő őket.Ezzel beszélgetést kezdeményezel majd a témát lehet terelni beszélgetés közben megérintheted a segítségéért meghívhatod egy....kávéra.És kész a randi

2023. febr. 16. 22:15
 8/12 A kérdező kommentje:

#8 nem szeretnék konkrétan párt keresni, inkább csak nyitott vagyok, sok mindenkivel beszélgetek. Tanulás miatt vagyok külföldön, nem aranyásás miatt vagyok itt. Azt gondolom, ha találkozik az ember valakivel akkor (majdnem) mindegy, hogy az illető magyar-e vagy külföldi. Persze adódhatnak kulturális nehézségek, de azt gondolom az már inkább szélsőséges esetekben, nagyon más kultúrák esetén, de ez most mindegy is.

Nincs olyanom, hogy kiszemelt cél. Csak magát a képességet szeretném elsajátítani ha lehet így mondani, hogy ki tudjam fejezni.

Sokszor beleestem pl.: korábban abba a hibába, hogy aki tetszett azt is teljesen haverként kezeltem, nem mertem kimutatni, hogy én többet/mást érzek, azt gondoltam ezzel kerülök jó helyzetbe. Sose sült el jól:D

Ezekből a hibákból szeretnék tanulni és általánosságban fejlődni.:)

2023. febr. 16. 23:59
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

8asból 7es lettem?? Na mindegy kérdező kommentje előtti.

Amit az első bekezdésben írtál, semmi aranyásást nem feltételeztem,csak egy kűlföldi pasinál jó ismerkedési indok az ország/kultúra iránt érdeklődés.

2023. febr. 18. 20:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Good luck
2023. dec. 29. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!