Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan közeledjen a férfiakhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjen a férfiakhoz egy olyan lány, aki teljesen tapasztalatlan fiúk terén? 24/L

Figyelt kérdés
2021. dec. 8. 21:34
 1/8 aniko49 válasza:
44%
Nem te kell kozeledj,te csak legy sajat magad de igyekezz noies lenni mert a noies lanyok a vonzok legyel kedves mosolyogj gyakran biztos elobb vagy utobb felfigyelnek rad.A lenyeg hogy legy magabiztos de kedves mindig .
2021. dec. 8. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs általános recept. Attól függ te ki vagy, milyen vagy, mit szeretnél.

Egy közös van élj azért úgy, hogy legyenek esélyek kapcsolódni másokhoz.

2021. dec. 8. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Ha van konkrét kiszemelt, akkor igyekezz minél közelebb férkőzni hozzá, mosolyogj rá, érintsd meg, amikor beszélgettek, dobd be a nőiességed. Ha nincs még fix személy, akkor pedig légy nyitott a környezetedre, igyekezz minden helyzetben magadat adni, hogy ne feszengj és ne görcsölj rá a helyzetedre (mert ez csak egy állapot, amivel idővel változik). Minél jobban rágörcsöl valaki a párkeresésre, annál távolabb kerül a céljától.

(Számomra például imponált, mikor egy volt páromról tudtam, hogy tapasztalatlan volt és mellettem érett nővé minden téren. Szerintem sok férfi így van ezzel. Aki pedig nem szeretne terelgetni, az még az esetleges kapcsolatra, vagy apaságra is éretlen lehet, szóval jó szűrő is egyben.)

2021. dec. 8. 21:57
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
Ird ki meg 446788 a kerdest.
2021. dec. 8. 23:22
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
írj nekem és kitapasztaljuk :) tiszta lappal imdulunk ahol semmi se ciki és mindent megbeszélünk, na na na na? leszel az életem?
2021. dec. 8. 23:23
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Mondjuk úgy hogy kinyitja a szájacskáját és beszélni kezd a férfiakkal.

Tudom nagyon nehéz, de más nők is így csinálják

2021. dec. 8. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:
19%
indiánoknál
2021. dec. 8. 23:45
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Mélytorok nagy levegő..
2021. dec. 8. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!