Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan közeledjek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek a férfiak felé? Kifejtem.

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, egyetemista (egyetem vége már) és jelengleg külföldön vagyok hallgató.

A pasizás/ismerkedés terén nincs sok tapasztalatom, ennek több oka is van, nekem kamaszkoromban kimaradtak a tiniszerelmek, aztán az egyetem elején túl félénk voltam a fiúkkal, aztán covid stb.

Most jutottam el fejben szerintem arra a szintre, hogy tudom miket tartok fontosnak, magabiztosabb is vagyok (nem 1000%), nyitott vagyok stb.

Mégis a mai napig ha tetszik valaki soha nem igazán tudom, hogyan kéne kifejeznem vagy közelednem.

Az teljesen alap, hogy kedves vagyok, barátságos, mosolygok ha beszélgetünk stb., de a személyiségem alapból is ilyen. Viszont nagyon gyakran túlagyalom a dolgokat, ha azt veszem észre, hogy srác mondjuk többet néz vagy gyakrabban találkozik a tekintetünk, már rögtön elemezgetni kezdem, hogy ez vajon miért van, mit gondol stb. (nyilván túlgondolom, túlanalizálom, tudom, hogy nem kéne) és befeszülök és nehezen engedem el magam.

Szóval nem tudom, hogy ha tetszik valaki, hogyan adjam finoman nőisen a tudtára (lehet belőlem ez a képesség hiányzik) anélkül hogy teljesen ledominálnám, de érthető legyen.

Szerintem az is közrejátszik, hogy nem sok egészséges párkapcsolati mintát láttam. A szüleim sokáig voltak házasok, de rossz volt a kapcsolat, apum félrelépett, anyumnak kellett sokszor a "férfi" szerepet felvennie stb.

Hogyan kéne ezen fejlesztenem? (Ismerkedős privátot köszönöm nem kérek). Nem akarok kényszeredettem ismerkedni, csak ha úgy alakul az élet, hogy jön valaki.

2023. febr. 14. 13:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
27 evesen ott gond van. Szakember es utana fiuzz csak..
2023. dec. 29. 10:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nőies maradj, légy?

Pl. Nem fekszel alá rögtön, nem mászol rá hanem megvárod, hogy ő közeledjen.

2023. dec. 29. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!