Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy nincsenek véletlenek? Kifejtem.
Nagyon infantilisen, gyerekesen hangzik és ezért elnézést is kérek, de nem tudom jobban megfogalmazni. Nem kell halálosan komolyan venni a kérdést, inkább afféle elmélkedés és kívancsi vagyok ki mit gondol.
Arra gondolok, hogy van pl.: két ember akik eleinte nem ismerik egymást, majd szinte mindig/rendszeresen egymásba botlanak, keresztezik egymás útját és ennek kapcsán összeismerkednek.
Vagy hasonló szitu, hogy valahol megismerik egymást és utána teljesen vélrtlen egymásba botlanak, nem várt helyzetekben, nem várt helyeken, nem várt időben. Tehát nem arra gondolok, hogy van x kávézó ami mindkettőnek a törzshelye (mert az nyilván nem túl valószerűtlen), hanem hogy olyan helyen/időben amikor abszolút nem számítanak rá, nem is túl nagy az esélye.
És még sok ilyet lehetne sorolni. Nekem is meséltek hasonló sztorikat ismerősök (nem feltétlen csak kapcsolati témában), hogy random helyeken ismerkedtek meg emberekkel (sok esetben külföldiek tök más országokból, tök más háttérrel) és valahogy mégis összeértek a szálak és az egész olyan sorsszerű volt.
Ti hisztek ilyenekben? Van valakinek ehhez kapcsolódó története?
(Nyilván nem halálosan komolyan, hogy erre teszem fel az életem)
En meg a azzal futok mindig össze akit utálok.
Aztán van egy daganatos ember a szonszedban mindog akkor jon megy pont a lepcsohazban mikor en megyek
Ha kimegyek a munkahelyen cigizni egyetlen egyszer, a főnök PONT akkor jön ki az épületből.
Uristen lehet a sors keze mindez?
Meg mindig pont akkor lesz zold a zebran mikor odaérek es egyből mehetek àt.
A barátom pont mindig akkor hiv fel mikor hiányzik a hangja.
Fizetésnél MINDIG nálam fogy ki a pénztárszalagja az eladóknak.
De tudnám még sorolni, biztos nem véletlenek. El van rendelve fentről:D
Múltkor volt a hírekben, hogy egy nő valamelyik falu mellett járt el kocogni és egyszer a kutyák majdnem szétharapták, szerencsére jött egy férfi és megmentette. Rá talán pár hónapra a nő megint arra futott és szétszedték a kutyák.
Tudom nem párkapcsolati téma, de úgy gondolom, hogy vannak olyan esetek, amik "megvannak írva" és mindent megteszel azért, hogy beteljesülés történjen.
Szegény nőnek az volt a sorsa, hogy oda menjen, nem hiszem, hogy nem félt az első eset után, vagy olyan feledékeny, ostoba lett volna. Az nem volt véletlen.
Párkapcsolati is eszembe jutott. :D
Rádióban a nő kért zenét a párjának, akivel USA-ban ismerkedett meg chat oldalon és kiderult mindkettő pesti volt egymás melletti kerületben éltek. Soha nem találkoztak, ott kellett megismerkedniuk külföldön. Sors, vagy véletlen?Nem tudom, de na furcsa.
Érdekelnek esetek/sztorik ha esetleg valaki megosztja.
Az sem baj, ha valaki nem hisz ezekben, azt is le lehet írni, de nem tudom miért kell rosszindulatúskodni vagy provokálni. Én nem írtam speciel hogy hiszek-e vagy sem csak felmerült, mert mostanában elég sok ilyen "érdekes" sztorit hallottam (valami nagyon durva) meg velem is elég sok olyan dolog történt aminek kapcsán elgondolkodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!