Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek abban, hogy nincsenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy nincsenek véletlenek? Kifejtem.

Figyelt kérdés

Nagyon infantilisen, gyerekesen hangzik és ezért elnézést is kérek, de nem tudom jobban megfogalmazni. Nem kell halálosan komolyan venni a kérdést, inkább afféle elmélkedés és kívancsi vagyok ki mit gondol.

Arra gondolok, hogy van pl.: két ember akik eleinte nem ismerik egymást, majd szinte mindig/rendszeresen egymásba botlanak, keresztezik egymás útját és ennek kapcsán összeismerkednek.

Vagy hasonló szitu, hogy valahol megismerik egymást és utána teljesen vélrtlen egymásba botlanak, nem várt helyzetekben, nem várt helyeken, nem várt időben. Tehát nem arra gondolok, hogy van x kávézó ami mindkettőnek a törzshelye (mert az nyilván nem túl valószerűtlen), hanem hogy olyan helyen/időben amikor abszolút nem számítanak rá, nem is túl nagy az esélye.

És még sok ilyet lehetne sorolni. Nekem is meséltek hasonló sztorikat ismerősök (nem feltétlen csak kapcsolati témában), hogy random helyeken ismerkedtek meg emberekkel (sok esetben külföldiek tök más országokból, tök más háttérrel) és valahogy mégis összeértek a szálak és az egész olyan sorsszerű volt.

Ti hisztek ilyenekben? Van valakinek ehhez kapcsolódó története?

(Nyilván nem halálosan komolyan, hogy erre teszem fel az életem)

2023. febr. 17. 20:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát ez azért akkor szerintem nem véletlen, ha valaki ugynabban a városban van évek óta... De hodd el, ha máshová koltoznel, senkivel nem talalkoznal:D
2023. febr. 17. 21:23
 12/17 A kérdező kommentje:
#11 pont most költöztem:DD
2023. febr. 17. 21:31
 13/17 A kérdező kommentje:
És nem egy kis faluról van szó, hanem többszázezres város (külföld ráadásul). De ez csak ilyen eszmefuttatás:D
2023. febr. 17. 21:32
 14/17 anonim ***** válasza:
43%
K.vara nem. Az élet viszont kegyetlen tud lenni.
2023. febr. 17. 21:38
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De ebbe általában a spirituális beállítottságú emberek hisznek.
2023. febr. 18. 02:19
 16/17 anonim ***** válasza:
43%
Veletlen mindig penteken botlok ugyan azokba a pialos lanyokba ugyan azon a helyen .. talan a sors azt akarja kefeljem meg oket? Jah nem csak nekik is az a torzs helyuk..
2023. febr. 18. 02:35
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom véletlen-e vagy sem. 2021 őszén megismertem egy pasit (csak szimpi volt), de barátom volt akkoriban. Még akkor ősszel megszűnt a kapcsolatom ezzel a szimpi pasival. Aztán 2022 februárjában csúnya vége lett a kapcsolatomnak, és ez a "szimpi" pasi pont aznap (mikor vége lett a kapcsolatomnak) bukkant újra fel az életembe. Bár nem történt semmi ezzel a pasival, de ha nem lép aznap az életembe, akkor valószínűleg nagyon nehezen és depresszióban vészeltem volna át a szakítást.

Érdekesség: Egész évben az életem szinte minden napjában részt vett ez a pasi. Majd mikor sikerült végleg túllépnem a szakításon, hirtelen ő is eltűnt.

Én hiszek benne, hogy minden okkal történik. Számomra az volt a tanulság ebből az egészből, hogy feltűnt mikor a legrosszabb lelki állapotban voltam, segített lelkileg, majd mikor túlléptem, ő is távozott az életemből.

Szerintem ő egy átmeneti segítségnyújtás volt a sorstól.

2023. febr. 18. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!