Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tovább vagy ne?

Figyelt kérdés

Adott egy lány, randiztam ma vele. Csinos szép, van egy lánya kb az apjával egy idős férfitől.

(Nálam már itt van egy kis hányinger) Van valami alkalmi partnere aki lepókhálóz ha kell...(nekem ez is elég bizarr) Elmondása szerint akár naponta is szexelne, megemlítette hogy ő azt szereti ha a férfi tudja a dolgát. Szóval elég nagy étvágya van (szerintem). Nem beszéltük, de hétszentség, hogy több partnere volt mint nekem. Én a szomszédos városból vagyok neten ismerkedtünk meg, azt mondta ő már helybeliekkel nem akar. Na most azért mert már kívül belül ismerik vagy mi, azt nem tudom. Kicsit a család is zűrös. Ő 28 én 32, csinos , vonzó. De még is egyrészt visszakozok. Nem vagyok egy féltékeny ember. De ha a munkám megkívánja hetelnem kell. Egy ilyen nőt nem tudom hogy lehetne e magára hagyni?! Én egy megbízható hűséges nőt keresek amilyen én is vagyok. Ti mit tennétek?

#randizás #hűség #*aszimádó
2023. okt. 23. 20:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is hagyd, a leírásodból nekem az jött le, hogy te egy őszinte, normális ember vagy,monogám tipus,aki a hagyományos párkapcsolatban hisz,és olyat is szeretne. A lány szerintem laza erkölcsű,( lehet hogy tévedek) gyakran váltogatja a partnereit, és így nagyon különböztek egymástól. Ebből óriási problémák lehetnek, és szakítás lesz a vége
2023. okt. 23. 21:44
 12/22 anonim ***** válasza:
74%
Na ezaz, ha már most megundorít meg megbotránkozol ezen az életvitelen, felejtős. Bazz kijelenti, hogy van neki b_szótársa fú de gáz.
2023. okt. 23. 21:49
 13/22 A kérdező kommentje:
Igen ez engem is mellbe vágott. Mondta hogy nem barát csak jön megcsinálja amit meg kell…
2023. okt. 23. 21:54
 14/22 anonim ***** válasza:
Erre mit reagáltál? Röhögtél egyet azt kész? Vagy kínos csend? Nemtom elképzelni ezt a szituációt én biztos ott hagytam vna.
2023. okt. 23. 21:58
 15/22 A kérdező kommentje:
ezt videó cheten mesélte, mondom az igen aztán elcsendesedtem.
2023. okt. 23. 22:01
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Gondolhatod, ismerkedsz valqkivel, közben meg lehet, hogy most is ott kufircl mással. Így hogy lehet valakivel ismerkedni?
2023. okt. 23. 22:05
 17/22 anonim ***** válasza:
68%
A "Hagyd a picsába" és a "Menekülj" között gondolkodom, nehéz kérdés.
2023. okt. 24. 00:12
 18/22 anonim ***** válasza:
22%

“van egy lánya kb az apjával egy idős férfitől.

(Nálam már itt van egy kis hányinger)”

Miért is?!

Előtted is volt élete. Mi közöd neked ahhoz?

Ha zavar, ne barátkozz vele.

Készen “kaptad”. Vagy elfogadod így, ahogy van, vagy odébb állsz.

Semmi jogod minősíteni, nem tartozik neked se felelősséggel, se magyarázattal.

2023. okt. 24. 00:35
 19/22 anonim ***** válasza:
18%

“Van valami alkalmi partnere aki lepókhálóz ha kell...(nekem ez is elég bizarr) ”

Saját magadtól nincs hányingered a primitív, alpári gondolkodásod, stílusod miatt?

2023. okt. 24. 00:36
 20/22 A kérdező kommentje:
Most mi a baj kedves utolsó? Attól hogy én nem vagyok ösztönlény és próbálok normális nőt keresni. Egyébként szó szerint ezt mondta, vagy nem tudom min akadtál fel…
2023. okt. 24. 05:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!