Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy nem mentem vele tovább folytatni a randit?
Voltam ma egy férfival randizni. Este 7kor taliztunk, beszélgettünk, majd beültünk egy mexikoi étterembe enni. Az volt a terv, hogy ma nála alszom és reggel tőle megyek dolgozni. Negyedik tali volt ez már.
Viszont végül a vacsi után úgy döntöttem, hogy úgy eltelített a kaja, hogy jobb ha hazamegyek nem pedig hozzá.
Nem fogadta annyira jól úgy érzékeltem. :/ És ez most nyomaszt.
26/n
Érthető, hogy rosszulesett neki, mivel gyakorlatilag átverted.
Ha viszont mégsem akarsz tőle semmit, akkor ne húzd tovább az agyát. 26 évesen meg ne a kajára fogd a dolgokat.
2
Ahhoz előbb el kéne jutni a randiig.
Kicsit az, persze előfordulhat ilyen, de legalább ismerkedési szakaszban figyelnék arra, ha tudom, hogy szexelni akarok 2 órán belül, akkor nem zabálok be hat burritot :DD
Viszont nem gondolom végzetes hibának, amit ne lehetne megbeszélni, ha emiatt lekoptat, az már az ő hülyesége.
8
Akkor ezt nyíltan és egyértelműen kozold vele, mert elkezd kombinálni, hogy nem is akarod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!