Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki, hogy nem mentem vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, hogy nem mentem vele tovább folytatni a randit?

Figyelt kérdés

Voltam ma egy férfival randizni. Este 7kor taliztunk, beszélgettünk, majd beültünk egy mexikoi étterembe enni. Az volt a terv, hogy ma nála alszom és reggel tőle megyek dolgozni. Negyedik tali volt ez már.

Viszont végül a vacsi után úgy döntöttem, hogy úgy eltelített a kaja, hogy jobb ha hazamegyek nem pedig hozzá.

Nem fogadta annyira jól úgy érzékeltem. :/ És ez most nyomaszt.

26/n

2023. szept. 10. 23:21
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jól járnál ha lelépne. Ha fájlaltad a hasad és nem érdekelte, lekezelő volt, akkor örülj hogy megszabadultál ilyentől. Hidd el, vannak vonzó, figyelmes, és törődő emberek, a sok gyökért nézve hihetetlen, de igaz.
2023. szept. 11. 13:47
 32/34 anonim ***** válasza:
69%

Hát nem mostanában de nekem is volt hasonló esetem egy lánnyal. Mi kb 2 hete jártunk és abban maradtunk hogy elmegyünk egy táncos szórakozóhelyre és éjfélkor hazaviszem és nála alszunk.

Amikor megérkeztünk rá fél órára összefutott egy ismerős párral, csal ő ismerte őket, bemutatott nekik majd kb 2 óráig nem is láttam, ami nem jelentett problémát. Fél 12 odamentem hozzájuk, hogy fél óra múlva indulni kéne. Mosolygott és azt mondta, hogy tudja. Éjfélkor volt valami tombola és műsor, nem találtam, majd kb fél 1-kor találkoztunk és közölte velem, hogy ő szívesen maradna még és az ismerősök haza tudják vinni. Rákérdeztem a srácnál, hogy tényleg el tudja vinni és biztosított, hogy nem kerülő számukra.

Elköszöntem és azóta nem láttuk egymást és nem is beszéltünk. Van közös ismerősünk, szóval ez ad a dolognak némi pikantériát. Én úgy voltam vele, hogy gond nélkül semmibe vette amibe megállapodtunk és nem lesz belőle komoly kapcsolat, ő meg úgy állt hozzá, hogy az a faszi aki nem keresi az nem is érdekelte igazán.

Le lehet élni egy életet ilyen kis butaságokkal is, hozzáteszem, hogy mai fejemmel sem hívnám fel többet. A tisztelet hiánya minden kapcsolatot kikezd, ha a párod nem tisztel akkor a barátaid sem fognak, ez tapasztalat.

2023. szept. 11. 23:00
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
32-es: És ezt minek írtad le? Nem kapcsolódik a kérdező sztorijához. Tök más emésztési gondok miatt változtatni az eredeti terven, mint szimplán lesz@rni a másikat. Az meg már a te furcsaságod, hogy odamész a friss pároddal, és nem zavar, hogy eltűnik előled órákra… (Tudod, ki a francot érdekelne ilyen esetben, hogy hogy megy haza.)
2023. szept. 12. 08:04
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

33 válaszolva.....

A kis történettel arra céloztam, hogy a másik félnek is van egy verziója és ha személyesre veszi a figurát akkor nem fogja többet keresni a másik felet. A kérdés feltevője papíron nem hibázott, világosan közölte a férfivel, hogy ő nem érzi jól magát és az előre megbeszéltekkel ellentétben inkább hazamegy, a másik fél meg valószínűleg egész nap azt tervezgette hogyan alakul az estéjük és minden ment a levesbe.

A kérdést feltevő hölgy azt érzi, hogy emiatt lehet döccenő a kapcsolatukban? Ha a férfiban van sértettség, akkor biztosan nem fogja keresni, erre próbáltam utalni az esettel.

2023. szept. 14. 19:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!