Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ciki, hogy nem mentem vele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, hogy nem mentem vele tovább folytatni a randit?

Figyelt kérdés

Voltam ma egy férfival randizni. Este 7kor taliztunk, beszélgettünk, majd beültünk egy mexikoi étterembe enni. Az volt a terv, hogy ma nála alszom és reggel tőle megyek dolgozni. Negyedik tali volt ez már.

Viszont végül a vacsi után úgy döntöttem, hogy úgy eltelített a kaja, hogy jobb ha hazamegyek nem pedig hozzá.

Nem fogadta annyira jól úgy érzékeltem. :/ És ez most nyomaszt.

26/n

2023. szept. 10. 23:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
79%
15. Ugye? Teljesen megöli az intimitást a kényszer. Olyan, mintha nem is lenne érdekes a másik, ha nem feküdne le vele azonnal.
2023. szept. 11. 07:13
 22/34 anonim ***** válasza:
20%
Érthető, mert a legtöbbször az ilyesmi csak falduma.
2023. szept. 11. 07:53
 23/34 anonim ***** válasza:
85%
22. Az is igaz. Volt már, hogy engem is hitegetett, mindenféle ürüggyel lemondott minden programot, rabolta az időmet. Aztán persze leesett és hagytam a francba.
2023. szept. 11. 07:59
 24/34 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem egyes válaszolók félreértik, közel sem biztos, hogy magáról a szexről van szó. Be lehet úgy is helyettesíteni, a szituban a nemeket cserélve, mintha a pasi mondjuk mozit, utána meg vacsorát ajánlott volna, ám mozi után közölte volna, hogy megy. Azért ezek fura dolgok, és gondolhatja a másik bőven azt, hogy vmi nem volt oké. Nekem nem az lenne az első gondolatom, hogy a másiknak csak fingania, vécéznie kell...

Az kimaradt a leírásból, pedig elég fontos, mit mondtál neki, miért mész haza?

2023. szept. 11. 09:18
 25/34 A kérdező kommentje:

Egyébként sokan félre értettétek, mert nem volt szó szexről, én csak simán ott aludni terveztem nála.

Azt mondtam neki, hogy nem jó a közérzetem, meg néha fogtam a hasamat is, szerintem ha figyelmes volt érzékelhette, mi a probléma.

2023. szept. 11. 11:43
 26/34 anonim ***** válasza:
88%
Ebbe az esetbe viszont szerintem ne nyomasszon... Ez egy teljesen érthető indok. A reakciója mi volt pontosan, nem lehet, hogy csak szimplán csalódott volt? A hogylétedről érdeklődött azóta?
2023. szept. 11. 11:59
 27/34 anonim ***** válasza:
90%
4. Randin szerintem ő már szexelt volna
2023. szept. 11. 12:26
 28/34 A kérdező kommentje:

26:

Igen, csalódott volt, meg picit ilyen lekezelő. Azóta nem érdeklődött, hogy mizu velem.

2023. szept. 11. 12:54
 29/34 anonim ***** válasza:
77%
4-ik randiig várattad, aztán lepattintottad. Oké, értem, hogy tényleg volt rá okod, de szerintem azt hiszi most, hogy nem lesz ebből az egészből semmi.
2023. szept. 11. 13:05
 30/34 anonim ***** válasza:
68%
Ő is gázul viselkedik, hogy azóta nem ír, de mondjuk ha tudom, hogy ott alszom a randipartneremnél, akkor nem eszem tele magam jó nehéz étellel előtte 😅
2023. szept. 11. 13:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!