Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan emberrel érdemes ismerkedni tovább, aki egy ötéves kapcsolatában öt lánnyal is megcsalta a párját, és egyszer feljelentette őt az egyetem vezetősége, annyira tolakodó volt egy lánnyal?
Már nem egyetemi tanár, de rendkívül furcsán reagál dolgokra, nem lehet vele semmit megbeszélni, konfliktust (legapróbbat sem) nem lehet vele megbeszélni, arra vagy tilt vagy nem reagál. Pl. ha elnézést kérek tőle, amiért személyesen túl intim volt a találkozás. Nagyon üres és együgyű ember, amivel nem lenne baj, ha lenne benne empátia. Ha valami bánt engem és szóvá teszem, elnézést kell kérnem miatta, annyira nem képes kommunikálni, együttérezni.
50 éves most, nem tud tartós kapcsolatban meglenni, mert öt év után vagy hamarabb minden nő kidobja, nincs gyereke, már 15-20 nővel volt kapcsolata/kalandja.
Pasiként azt a nőt is kerülöm, akiről tudom, hogy köze volt ilyen selejthez. A nő se lesz különb.
Ezek szerint te is olyan vagy. Jó lesz ez neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!