Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy bármelyik elfogadható (nem pláza vagy instacica) nő adatlapjára felmegyek, akkor kapcsolata van és 10/9 esetben ilyen pasival, akinek az adatlapján ez vagy más egyetem hasonló szakja van feltüntetve?
Utánanéztem: [link]
De a többi is mind ugyanilyen, pl gépészmérnök. Van az országban ennyi mérnök, hogy csak azoknak van szinte párjuk?
De más kérdéseik válaszainál is majdnme mindig ilyesmit látok, hogy csak és kizárólag mérnök.
,,A törvénybe ütköző pénzszerzési módokat nem tolerálom, katonákkal elvi okokból nem ismerkednék, és az olyan foglalkozások sem vonzóak, ahol a másik testi épsége veszélyben lehet, pl. tűzoltó, kaszkadőr, küzdősportok, extrém sportok. A férjem mérnök, én is az vagyok, ez a legegyszerűbb."
Mi ez a beteges mérnökimádat? Miért nem jó már más normális pasi is? Pl egy kereskedelmis, egy múzeológus, andragógus stb.
A hivatás csak egy a sok tényező közül, amit az ember figyelembe vesz párválasztáskor. Csak ezen nem áll vagy bukik semmi, legalábbis szerintem.
Én nem tapasztalom az általad említett mérnökimádatot...
A bemásolt válasszal sem értem, mi bajod. Néhány szakmát zárt ki, amit meg is indikolt. "Mérnökimádatról" pedig az ő esetében sem beszélhetünk, hiszen maga is mérnök, valószínűleg munka révén vagy még az egyetemen ismerték meg egymást. Ennyi. Szerintem túlgondolod.
Én nem vagyok 10/9-es, mégis mérnök a férjem. Az öcsém is programozó. Az egyik ducika, nem annyira csinos barátnőmnek építészmérnök a férje. Apukám is építész volt. A sógornőm férje erdőmérnök. DE, többi nőismerősöm párjai, férjei: fogorvos, ingatlanos, villanyszerelő, kamionsofőr. Múzeológust, andragógust nem ismerek, kereskedelemben meg elég kevés pasi dolgozik.
Egyébként az öcsém 30-as baráti körében rengeteg mérnök van, a férjem 2 barátja is az.
Én nem vagyok 10/9-es, mégis mérnök a férjem.
?? Ha az a férjed, mint ahogy leírtad szinte mindenkinek ott, akkor te is benne vagy a 90%ban.
kiseggelj egy normális szakmát és normális állásod legyen
Biológus vagyok. Igen, végigjártam egy nehéz egyetemet, a bérem az felejtős...Ennyit erről.
Szerintem meg csak arról van szó, hogy rengeteg a mérnök. Itt más sincs, csak gyár, és viccen kívül legalább annyi a mérnök, mint az operátor. Megkérdezel 100 gimis fiút, és 80% valamilyen mérnök akar lenni.
Plusz ugye ma már mindenki mérnök. Lassan a műkörmös se 4 hónapos OKJ lesz, hanem 4 év iparművészetin, és kézdekorációs mérnöknek nevezik majd.
Szóval felesleges ezen fennakadni. Nézd meg a csajok végzettségét, ott is minden második (minimum) diplomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!