Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy bármelyik elfogadható (nem pláza vagy instacica) nő adatlapjára felmegyek, akkor kapcsolata van és 10/9 esetben ilyen pasival, akinek az adatlapján ez vagy más egyetem hasonló szakja van feltüntetve?
Utánanéztem: [link]
De a többi is mind ugyanilyen, pl gépészmérnök. Van az országban ennyi mérnök, hogy csak azoknak van szinte párjuk?
De más kérdéseik válaszainál is majdnme mindig ilyesmit látok, hogy csak és kizárólag mérnök.
,,A törvénybe ütköző pénzszerzési módokat nem tolerálom, katonákkal elvi okokból nem ismerkednék, és az olyan foglalkozások sem vonzóak, ahol a másik testi épsége veszélyben lehet, pl. tűzoltó, kaszkadőr, küzdősportok, extrém sportok. A férjem mérnök, én is az vagyok, ez a legegyszerűbb."
Mi ez a beteges mérnökimádat? Miért nem jó már más normális pasi is? Pl egy kereskedelmis, egy múzeológus, andragógus stb.
De ez a nyolcvanadik heregörcsöd az oldalon.
Sztem ő nem a bombanős, de én shippelem őket.
"Gépészmérnöki karon végeztem, igaz Mérnök Informatikusként"
Ezt hogy csináltad? Csak mert a kettőnek semmi köze egymáshoz.
Miért van ez?
Női logikám azt diktálja, hogy vagy azért, mert hihetetlenül sok villamosmérnök, gépészmérnök és egyéb mérnök van az országban, vagy azért, mert számodra csak a korban hozzád illő nők töredéke számít "elfogadhatónak".
"Hogy a viharba ne lenne köze"
Szóval tanultál mechanikát, hőtant, áramlástant?
" több tárgy közös volt például a villamosmérnökökkel is" Ilyen alapon biokémikust is mondhatnál, hiszen azokkal is biztos vannak közös tárgyak, mint a kalkulus 1.
Mondjuk igazat adok neked mert a megfogalmazás lehet korrekt, hogy ilyen karra jártál de azért azt be kell látni, hogy baromira félrevezető.
OE-n van könnyűipari és környezetvédelmi mérnöki kar. Ilyen alapon ha azt mondom én könnyűipari mérnök vagyok a környezetmérnöki karról az baromi nagy hülyeségnek hangzik, mint ahogy a gépész karon végzett mérnökinformatikus is.
Villamosmérnök és a mérnökinfó pedig kb egy kutya mivel előbbiből vált ki az utóbbi, csak a hangsúly van áthelyezve.
#28 Márpedig mi nők azonnal megérezzük a különbséget és szóba sem állunk olyannal, aki a gépészmérnöki karon mérnök informatikusként végzett. Még mit nem! Mi csak gépészekkel állunk össze! Minek nézel te bennünket?
:-)
29.
Értem az iróniát, de nem értem mire írod mert ahhoz amit írtam kb köze sincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!