Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy bármelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy bármelyik elfogadható (nem pláza vagy instacica) nő adatlapjára felmegyek, akkor kapcsolata van és 10/9 esetben ilyen pasival, akinek az adatlapján ez vagy más egyetem hasonló szakja van feltüntetve?

Figyelt kérdés

[link]

Utánanéztem: [link]

De a többi is mind ugyanilyen, pl gépészmérnök. Van az országban ennyi mérnök, hogy csak azoknak van szinte párjuk?

De más kérdéseik válaszainál is majdnme mindig ilyesmit látok, hogy csak és kizárólag mérnök.

,,A törvénybe ütköző pénzszerzési módokat nem tolerálom, katonákkal elvi okokból nem ismerkednék, és az olyan foglalkozások sem vonzóak, ahol a másik testi épsége veszélyben lehet, pl. tűzoltó, kaszkadőr, küzdősportok, extrém sportok. A férjem mérnök, én is az vagyok, ez a legegyszerűbb."

Mi ez a beteges mérnökimádat? Miért nem jó már más normális pasi is? Pl egy kereskedelmis, egy múzeológus, andragógus stb.

2021. ápr. 3. 21:24
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

neked komolyan annyira nincs eleted, hogy random csajok adatlapjan nezegeted, hogy a pasijuk hova jart egyetemre?

igen, aranyaiban sok a mernok, mert ezerfele mernoki szak letezik, de nincs szo semmifele ‘mernokimadatrol’. gondolom, arra akarod kihegyezni a kerdest, hogy a mernokok altalaban nem keresnek rosszul es a csajok tuti csak a penzuk miatt vannak veluk, ugye? vagy csak szimplan feltekeny vagy? egyebkent azert annyira nem kell a mernoki fizutol hasra esni, ha ez lenne a lenyeg, inkabb az ugyvedek vagy orvosok lennenek nepszerubbek. egyszeruen sok a mernok, ennyi.

2021. ápr. 3. 22:01
 12/39 A kérdező kommentje:
Nekem van egy ismerősöm, eg buta senki. 3-as volt érettségin meg mindig matekból. Fizetősre felvették gépészmérnökire, 8 év alatt végezte el. De mondom, kettőig alig tud elszámolni. Most meg jól keres, jobban mint azok akik nála mindenből többet tudtak. Ez az érdekes. Én sík vagyok matekból, nem is érdekelt soha. Persze pár év múlva majd kipukkan a mérnöklufi is, mint volt régen a jogász (mára minden nőnek szinte jogi diplomája van). Egy valami nem fog, az informatikusi.
2021. ápr. 3. 22:03
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
A nagy segged pukkan ki, nem a mérnöklufi. Arról nem mi tehetünk, hogy krvahülyevagy és nem tudsz még normálisan számolni. Nem csoda, hogy max közmunkásnak kellesz.
2021. ápr. 3. 22:05
 14/39 anonim ***** válasza:
89%

‘mára minden nőnek szinte jogi diplomája van’

mi van, irigykedsz, hogy ez a ‘minden no’ esetleg 5x annyit keres mint te? attol nem fog kevesebbet erni az o tudasuk es vegzettseguk, hogy te frusztralt vagy.

2021. ápr. 3. 22:08
 15/39 anonim ***** válasza:
72%
a kérdező egy dagadt közmunkás
2021. ápr. 3. 22:09
 16/39 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést is hányszor írod még ki?

Nem azzal van a probléma, hogy nem vagy mérnök, hanem ha a szabadidődben random nők pasijainak az iskolai végezettségét nézegeted, akkor szánalmas, és élettelen vagy, ráadáasul ezek az összesküvés elméletek sem arról tanúskodnak, hogy minden rendben lenne nálad odafent. (Ezt tényleg csak feltételezem, de elég valószínű, hogy nem is nézel ki jól).

"Miért nem jó már más normális pasi is?"

Ugye most nem magadra célzol? A normálistól olyan messze vagy, mint Makó Jeruzsálemtől.

2021. ápr. 3. 22:10
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Már megint a biológus... 🙄
2021. ápr. 3. 22:15
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Tubika, csak most nem írta ki a felhasználónevét. Nem tudom, azonos-e a bombanőssel, vagy az egy másik agybeteg...
2021. ápr. 3. 22:17
 19/39 A kérdező kommentje:

Már megint a biológus.

Mi már megint? Most először írtam ki ezt.

2021. ápr. 3. 22:18
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Tubiiii, igen, gondolkoztam, hogy mi is a neve.
2021. ápr. 3. 22:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!