Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy bármelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy bármelyik elfogadható (nem pláza vagy instacica) nő adatlapjára felmegyek, akkor kapcsolata van és 10/9 esetben ilyen pasival, akinek az adatlapján ez vagy más egyetem hasonló szakja van feltüntetve?

Figyelt kérdés

[link]

Utánanéztem: [link]

De a többi is mind ugyanilyen, pl gépészmérnök. Van az országban ennyi mérnök, hogy csak azoknak van szinte párjuk?

De más kérdéseik válaszainál is majdnme mindig ilyesmit látok, hogy csak és kizárólag mérnök.

,,A törvénybe ütköző pénzszerzési módokat nem tolerálom, katonákkal elvi okokból nem ismerkednék, és az olyan foglalkozások sem vonzóak, ahol a másik testi épsége veszélyben lehet, pl. tűzoltó, kaszkadőr, küzdősportok, extrém sportok. A férjem mérnök, én is az vagyok, ez a legegyszerűbb."

Mi ez a beteges mérnökimádat? Miért nem jó már más normális pasi is? Pl egy kereskedelmis, egy múzeológus, andragógus stb.

2021. ápr. 3. 21:24
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az a baj, hogy amit te írtál, annak nincs köze a kérdéshez. Az illető leírta, hogy nincs nője pedig itt és itt végzett, te meg ebbe kötsz bele, mintha ezen múlna basszus...
2021. ápr. 4. 10:02
 32/39 anonim ***** válasza:
En a parommal tarskereson ismerkedtem meg, nem volt kiirva, hogy milyen mernok. Nem a mernoksege miatt jottem ossze vele. :)
2021. ápr. 4. 10:18
 33/39 anonim ***** válasza:

Oké és ez neked hogy állt össze? Kérlek másold már át ahol arra célzok, hogy emiatt nincs nője mert nyilván akkor ezt kivetted a szövegből:)

Ha valamit hülyeségnek érzek akkor ne kérdezzek rá mert szimplán nem az a fő csapásvonal?

Amúgy meg ez egy nyilvános fórum és nem privát beszélgetés. Ergó másik hozzászólására is lehet reagálni nem csak a kiírt kérdésre válaszolni.

2021. ápr. 4. 10:21
 34/39 anonim ***** válasza:
28: Ha a kar neve ahol tanultam "Gépészmérnöki és informatikai kar", akkor szerinted a mérnökinfós milyen karon végez, agrármérnökin? Értem a szándékos értetlenkedésed, csak nem kéne. A műszaki menedzser is gépészmérnöki karon végez, bármilyen meglepő is legyen.
2021. ápr. 4. 10:48
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
De, ha szerinted a mérnök lét az = azzal, hogy jó nőd lesz, akkor miért nem iratkozol be fősulira, és végzed el?
2021. ápr. 4. 11:22
 36/39 anonim ***** válasza:

Harmadéves villamosmérnök hallgató vagyok, és sohasem volt barátnőm. Lehet nem is lesz.

Tudom, én vagyok a lúzer. Ezt csak azért írom, mert erős általánosítás, amit írsz.

20F

2021. ápr. 8. 09:05
 37/39 A kérdező kommentje:
Más ha 20 évesen nincs és 35 évesen, mint nekem.
2021. ápr. 8. 10:04
 38/39 anonim ***** válasza:
Nyilván nem azért nincs barátnőd, mert biológus vagy.
2021. ápr. 8. 10:34
 39/39 anonim ***** válasza:
Mondjuk elég szomorú a hazai egyetemi oktatás helyzete, ha egy diplomás ember így gondolkodik és ilyen következtetésekre jut.
2021. ápr. 8. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!