Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori, hogy valakin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy valakinek az első, középiskolás kapcsolata lesz a "végleges"?

Figyelt kérdés
Tehát mennyi az esélye, hogy egy pár, akik középiskolában jönnek össze, egyetem alatt is végig együtt maradnak, majd később összeházasodnak, gyereket vállalnak, tehát ez lesz a "végleges" párkapcsolatuk?

2019. aug. 18. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Ismerek ilyen párokat, a középiskolámból is van néhány, de gyakorinak nem nevezném.
2019. aug. 18. 19:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egyet sem ismerek. Egyetemről viszont már többet is.
2019. aug. 18. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1.

Nem ismételném :)

2019. aug. 18. 19:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyet ismerek a rokonságunkból. Gimiben jöttek össze, most orvos házaspár, két gyerekkel. Igaz, már ötven fölött vannak, de nagyon aranyosak, elkötelezettek egymás iránt.
2019. aug. 18. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 voltam, férjem 19, mikor összejöttünk. De nem hiszem, hogy nagyon gyakori lenne. Az ember nagyon sokat változik ennyi idő alatt, lehet, hogy mire igazán felnőnek teljesen különbözőek lesznek. Nem lehetetlen, de szerencse is kell hozzá szerintem. Mi ugyanazokat a dolgokat szeretjük, hasonló az életcélunk, jövőképünk stb. Nem múlt el a szerelem, sőt egyre jobban szeretem a férjem.
2019. aug. 18. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem fehér holló kategória
2019. aug. 18. 21:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt két osztálytársam akik 11.-ben jöttek össze. (2010-11-es tanév) és azóta is együtt vannak. Hogy házasok-e dunsztom sincs, nem tartom velük a kapcsolatot, de amúgy már akkor összeillettek.

Amúgy ja, elég ritka.

2019. aug. 18. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom gyakorinak, egy ilyen pár van az ismeretségi körömben.

Ha jellemezni kéne, jól megvannak, de úgy gondolom, egymásra is kényszerültek az évek alatt. Voltak súrlódások, szakítások, de olyan korán jöttek össze, hogy számukra másik nemként csak a másik volt, senki más. Behatárolt tudat.

2019. aug. 18. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!