Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kezeled, ha (online)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeled, ha (online) ismerkedéskor, ha egy-két randi után meggondolod magad és mégsem akarod tovább folytatni?

Figyelt kérdés

2023. júl. 19. 16:48
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok - megmondom őszintén, hogy nem tetszik, vagy közbejött más, etc.
Nő vagyok - udvarias kifogást keresek, valamilyen objektív okot, amire lehet fogni, miért nem akarom folytatni.
Nő vagyok - talonban tartom, nem zárom le teljesen, kilátásba helyezem, hogy később akár még lehet valami.
Nő vagyok - eltűnök, ghostingolom.
Férfi vagyok - megmondom őszintén, hogy nem tetszik, vagy közbejött más, etc.
Férfi vagyok - udvarias kifogást keresek, valamilyen objektív okot, amire lehet fogni, miért nem akarom folytatni.
Férfi vagyok - talonban tartom, nem zárom le teljesen, kilátásba helyezem, hogy később akár még lehet valami.
Férfi vagyok - eltűnök, ghostingolom.
22 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem társkeresőzök, kapcsolataim a való életből származnak. Ennyi! :)
2023. júl. 19. 17:32
 2/18 A kérdező kommentje:
Zárójelbe tettem az online-t. Való életben való ismerkedéskor is előfordulhat, hogy meggondolod magad.
2023. júl. 19. 17:37
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Kedvesen leírom, hogy köszi az eddigi találkozókat, de nem érzem úgy, hogy szeretnék folytatást, minden jót kívánok.

Ha civilizáltan válaszol, meg is vagyunk, ha átmegy parasztba és kötekszik vagy szidni kezd, letiltom. Utóbbira esdig két példa volt, az egyiknél sejthettem volna, hogy suttyó, nem is tudom, minek mentem el a randira, a másik esetben viszont egy csendes-kedves, talpig úriember vedlett sértett állattá az elutasítástól. Tiltástörlés.

2023. júl. 19. 17:40
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Én leírtam az illetőknek, hogy bocsi, de társkeresőn ugye több emebrrel is ismerkedünk, és hát az egyikkel konolyabbra fordult a dolog. Nyilván a lehető legtapintatosabban és udariasabban fogalmaztam, de egyenes voltan.

Eddig mindenki megértette.

2023. júl. 19. 17:42
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is leírom, hogy köszönöm, nem szeretném folytatni, nem érzem azt a valami +, amit kellene.

Van, aki megérti(többség). Van, aki kérdezgezi mit változtasson, adjak esélyt, kialakul, legyünk barátok(ez a legrosszabb, mert valahol sajnálod, válaszolgatsz neki, stb, pedig szíve szerint nem tennéd)

Kettő volt, aki nagyon bedurvult, fenyegetett. Egyiknél ez ennyiben ki is merült miután letiltottam.

A másik pszichot sajnos túl közel engedtem. Fb csere, tudta hol dolgozom. Utólag tudom, hogy ez a manipulatív játék része volt(minél többet megtudni rólam, hogy megtalálható legyek), na ott rendőrség lett belőle.

Nemsokára tárgyalás lesz, sok sok fenyegetés, pszichoterror után (felkeresés a munkahelyemen, követés, zaklatás minden plattformon), megtámadott az utcán. Szerencsére meghallotta valaki és a segítségemre sietett, ő meg elszaladt, de késsel jött volna nekem. Itt fejeztem be az online ismerkedést egy életre. Kimondottan megnyerő, intelligens figura volt pedig elsőre.

2023. júl. 19. 18:12
 6/18 A kérdező kommentje:
5-ös , Jézus! Ez tényleg durva. Na, ezért kell mindig nyilvános helyen találkozni. Én inkább a whatsappot preferálom, hogy ne derítsen ki rólam dolgokat. Bár mondjuk a fb-n sincs fent semmi. De amúgy tényleg óvatosnak kell lenni.
2023. júl. 19. 18:15
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
5) és sokan még mindig úgy tesznek, mint akik nem értik, miért tartanak a nők az ismerkedéstől 🙄
2023. júl. 19. 18:19
 8/18 A kérdező kommentje:
7-itt is olvastam már olyan kommentet, amiben a női válaszoló leírta, hogy első vagy második randi már a lakásán lesz. Ez szerintem elég nagy felelőtlenség. Jó, nem mindenki baltás gyilkos, de csak egyszer kell összefutni egy olyannal, mint az 5-ös.
2023. júl. 19. 18:23
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem is az fb volt a gond, onnan sok minden nem derül ki rólam. Onnan csak az ismerősrimet mentette le. Mikor már letiltottam, csomó random fb ismetősöknek irogatott rólam, de olyanoknak is, hogy 20 éve nem láttam az illetőt. Sokan jelentkeztek nálam, hogy kaptak tőle üzenetet. Viszont ehhez előre ki kellett screenshotolnia őket"vészhelyzetre", mert csak az ismerőseim látják a többi ismetősöm és őt addigra töröltem, tiltottam.

A munkahely volt a gond. 3 randink is volt, sokat beszéltünk. Addigra már tudta hol dolgozom. Ott várt többször és követett, onnantól a lakásnál tanyázott, zaklatott.

2023. júl. 19. 18:24
 10/18 A kérdező kommentje:
Uhh, ez beteg! A rendőrség amúgy segített?
2023. júl. 19. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!