Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek valakivel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek valakivel, aki nem mondja el, hogy kik voltak az exei?

Figyelt kérdés

A srác akivel ismerkedek, csak annyit mond, hogy több kapcsolata is volt, de nem voltak normálisak ezek a lányok, vagy buta volt vagy stb, egy normális hosszabb kapcsolata volt csak, de őt sem mutatja meg, hogy ki. Ezen kívül állítása szerint nagyon sok nővel feküdt le, mert mindig volt egy ilyen időszaka a kapcsolatai után.

Jól néz ki és kedves fiú szóval elhiszem neki, hogy többel is volt, de azt nem értem, hogy miért nem mutatja meg, hogy kivel volt párkapcsolata. Nem erőszakolom rá, hogy mondja el, csak 2x felmerült pár mondat erejéig, de így is elég zavaró, hogy a sok nő akivel lefeküdt azokról nem tudom, hogy kicsodák és bármikor a környezetében lehetnek és én még csak nem is sejtem.

Nekem még sosem volt olyan párom, aki ne akarta volna elmondani.

2023. júl. 12. 15:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nem érdekelnek az exek, DE az, hogy ez azt mondja, "nem voltak normálisak", nekem nem normális. Rólad is azt fogja mondani, hogy nem vagy normális.
2023. júl. 12. 15:47
 2/24 anonim ***** válasza:
37%

így is elég zavaró, hogy a sok nő akivel lefeküdt azokról nem tudom, hogy kicsodák

Mi közöd, ne haragudj? Ez nálad valami fétis, így turkálni más életében, múltjában, hogy mutassa meg a neten nemcsak az állandó kapcsolatát, de az összes kalandját is?

Beteges amit csinálsz. Örülj, hogy nincsenek szóba hozva az exek. Nem a te dolgod.

2023. júl. 12. 15:49
 3/24 anonim ***** válasza:
62%

Nem.

Nem a múlt a lényeg, az tény. De a titkolózásnak szerintem kapcsolaton belül helye nincs. Vagy valami nagyon durva dolgot titkol, vagy egyszerűen nincs meg az az alapvető bizalom, ami egy kapcsolat alapja kéne, hogy legyen.

2023. júl. 12. 15:50
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy ilyen exem. Mintha dicsekedett is volna vele, hogy mennyi alkalmi kapcsolata volt, de nem volt hajlandó elárulni kikkel (gondolom azért mert ismertem őket). Én sem tartottam fairnek
2023. júl. 12. 15:58
 5/24 anonim ***** válasza:
92%
Itt nem is az a legnagyobb baj, hogy nem mondja el, kik az exei (szerintem ez belefér, én se exekről szeretnék beszélni egy új kapcsolatban, pláne az elején), de az, hogy mindegyikről úgy nyilatkozik, hogy “nem voltak normális, buta volt szb”, az HATALMAS REDFLAG. Nem szabad összejönni olyannal, aki így nyilatkozik AZ ÖSSZES EXÉRŐL, pláne, hogy írtad, hogy SOK nő volt az életében.
2023. júl. 12. 16:01
 6/24 A kérdező kommentje:
2: Egy pillanatig se beszéltem arról, hogy mutassa meg a futókalandjait is.
2023. júl. 12. 16:02
 7/24 A kérdező kommentje:
4: Igen nekem is dicsekvően mondja ezt is. De nem baj azok nem is érdekelnek annyira, mert én sem számolok be róluk, csak legalább akikkel együtt volt, azokra kíváncsi lennék és igen 5ös én is így gondolom, hogy ez redflag sajnos.
2023. júl. 12. 16:05
 8/24 anonim ***** válasza:
48%
Hát... talán picit rosszul esne, de ez a saját hülyeségem. De egyébként nem zavarna.
2023. júl. 12. 16:11
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Tehát egy beképzelt kanos hülyét fogtál ki, és még próbálod védeni.

Jó, végülis a te dolgod.

2023. júl. 12. 16:14
 10/24 anonim ***** válasza:

de így is elég zavaró, hogy a sok nő akivel lefeküdt azokról nem tudom, hogy kicsodák és bármikor a környezetében lehetnek és én még csak nem is sejtem.

Ez a sok nő mind tartós kapcsolat volt akkor, nem futó kaland...?

Amúgy hidd el, sokkal jobb mintha az exek bármelyike is az életetekben lenne bármilyen szinten is.

2023. júl. 12. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!