Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek valakivel, aki nem mondja el, hogy kik voltak az exei?
A srác akivel ismerkedek, csak annyit mond, hogy több kapcsolata is volt, de nem voltak normálisak ezek a lányok, vagy buta volt vagy stb, egy normális hosszabb kapcsolata volt csak, de őt sem mutatja meg, hogy ki. Ezen kívül állítása szerint nagyon sok nővel feküdt le, mert mindig volt egy ilyen időszaka a kapcsolatai után.
Jól néz ki és kedves fiú szóval elhiszem neki, hogy többel is volt, de azt nem értem, hogy miért nem mutatja meg, hogy kivel volt párkapcsolata. Nem erőszakolom rá, hogy mondja el, csak 2x felmerült pár mondat erejéig, de így is elég zavaró, hogy a sok nő akivel lefeküdt azokról nem tudom, hogy kicsodák és bármikor a környezetében lehetnek és én még csak nem is sejtem.
Nekem még sosem volt olyan párom, aki ne akarta volna elmondani.
így is elég zavaró, hogy a sok nő akivel lefeküdt azokról nem tudom, hogy kicsodák
Mi közöd, ne haragudj? Ez nálad valami fétis, így turkálni más életében, múltjában, hogy mutassa meg a neten nemcsak az állandó kapcsolatát, de az összes kalandját is?
Beteges amit csinálsz. Örülj, hogy nincsenek szóba hozva az exek. Nem a te dolgod.
Nem.
Nem a múlt a lényeg, az tény. De a titkolózásnak szerintem kapcsolaton belül helye nincs. Vagy valami nagyon durva dolgot titkol, vagy egyszerűen nincs meg az az alapvető bizalom, ami egy kapcsolat alapja kéne, hogy legyen.
Tehát egy beképzelt kanos hülyét fogtál ki, és még próbálod védeni.
Jó, végülis a te dolgod.
de így is elég zavaró, hogy a sok nő akivel lefeküdt azokról nem tudom, hogy kicsodák és bármikor a környezetében lehetnek és én még csak nem is sejtem.
Ez a sok nő mind tartós kapcsolat volt akkor, nem futó kaland...?
Amúgy hidd el, sokkal jobb mintha az exek bármelyike is az életetekben lenne bármilyen szinten is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!