Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek valakivel, aki külsőre annyira nem tetszik, de belsőre nagyon?
Figyelt kérdés
2021. júl. 12. 12:27
1/13 anonim válasza:
Már nem, kétszer próbáltam ilyet, nem lett jó vége.
3/13 anonim válasza:
Én össze
Volt aki nem tetszett,megismertem,és beleszerettem
4/13 anonim válasza:
Igen, nagyon örülök neki, hogy a második randira is elmentem a párommal, mert a lehető legjobban alakult. Ha csupán az ízlésemre hagyatkozok, óriási hibát követek el. Nem a külsejébe szerettem bele, hanem abba, amilyen ember és az elmúlt 5 év minden napja megerősített abban, hogy jól döntöttem ❤
5/13 anonim válasza:
A legcsodálatosabb szerelem lett belőle...
6/13 anonim válasza:
Ferjhez mentem hozzá!
Tenyleg nem "szep" ferfi. De okos, vicces, mindig megnevettet, szeret engem és a gyerekeinket, tisztel, es egyenrangu felkent kezel, es mindent meg tesz azért, hogy nekünk jobb legyen, mindenünk meglegyen.
Nem is kivanhatnék nála jobbat. A belsőn túl, a macis külsejébe konkretan beleszerettem idővel.
9/13 anonim válasza:
Mit takar a "külsőre annyira nem tetszik"? Nem teljesen az ideálom, de legalább átlagosnak gondolom és valamennyire azért tetszik vagy egyáltalán nem jön be? Ha az első, akkor összejönnék vele, ha a második, akkor nem.
10/13 anonim válasza:
Igen, ha van benne valami, ami miatt tudok hozzá vonzódni. Az nem baj ha nem az ideálom vagy elsőre észre sem veszem, annyira semleges. De ha bármi taszít benne, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!