Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek valakivel, aki havi 1 millió felett keres?
Nem, mert más színvonalon él, amiben nem tudok hozzáigazodni.
29/N
Csak az egy milliót tudja felmutatni? Semmi mást, semmi egyéb belső értéket?
Így, minek?
27N
Csak abban az esetben ha mint férfi minden szempontból megfelelő.
Ha csak pénze van és nem jóképű és nincsen húszas farka akkor hiába a pénz.
Ha tetszik külsőre és személyiségre is passzolunk, akkor miért ne jönnék össze vele?
21L
Igen.
Nem keresek ennyit, de ahhoz eleget, hogy ne érezzem magam mellette másodhegedűsnek (értsd, ha el akar menni nyaralni, vagy egy jó étterembe, akkor ki tudom fizetni a részem).
Persze csak akkor, megmaradt normális embernek, ha a fizetése nem jár együtt olyan fokú sznobizmussal, hogy csak 5*-os szálloda vagy csak michelin *-os étterem játszik nála ezentúl.
F38
Biztosan nem, már lett volna ilyen lehetőségem, nem éltem vele. Az, hogy ennyit keres, nem csak egy különbséget jelent, hanem húzza magával a többit is, mint életszínvonal, célok, szabadidős tevékenységek, amikben szerintem nagyon másképpen gondolkodnánk.
N
"nem érdekli, hogy én csak nettó 450 000-t keresek"
Szerintem ha a földön maradt, akkor egy ekkora fizetés mellett már nem gond.
Ha 120 nettót keresnél, akkor felmerülne, hogy gyakorlatilag semmiben nem tudsz vele tartani, de egy 400-500-as fizetés mellett már te sem nyomorogsz, képes vagy megvenni, megfizetni amit szeretnél legyen szó tárgyakról, programokról, utazásról.
Szerintem a magas jövedelmű párnál nem az az igazi kérdés, hogy keresel e annyit, mint ő (valószínűleg nem), hanem az, hogy amennyit te keresel, az már valamilyen szinten azonos e az ő életszínvonalával (értsd, lehet, hogy neked nem telik egy új BMW-re, de ugyanúgy képes vagy fenntartani egy kocsit, lehet, hogy neked nem telik egy ötcsillagos hotelre, de nem okoz gondot egy normál szállodában külföldre nyaralni menni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!