Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy "életművésszel"?
Alapvetően nem zárnám ki a kapcsolatot veled. Ha nagyon egy hullámhosszra kerülnénk, simán. Olyan vagy, mint anyám öccse, akinek szintén csak megszületni volt nehéz. Mi ebben a rossz?
Mondjuk én szeretek dolgozni, de az nem zavarna, ha te ilyen láblógatós módon tennéd, ha nem látnám:-) He-he:-)
Közben megkérnélek, kedvesem, pakold már be a mosogatóképet, amíg én melózom:-)
Viccelek.
Még idézőjelben sem helyes szerintem az "életművész" jelző rád. Én inkább magánzónak mondanálak, ami azt jelenti, hogy tulajdonképpen alig csinálsz valamit, majdhogynem szinte semmit, s közben durván gyarapszik a vagyonod. Jut időd minden másra a heti maximum 2-3 órányi "munka" mellett. Kötve hiszem, hogy ez az életmód visszatetszést keltene a nőkben.
Legalábbis nem sújt téged a hendikep, hogy heti 60-70 órát kell bent robotolj egy ipari rabgazdaságban, mint ahogy például nekem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!