Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek egy "életművésszel"?
Adhatnál tippeket mibe érdemes befektetni, ami így megy. Nekem végig jó ösztöndíjam volt, kb. egy millióval indítottam az életemet a megtakarításaimból, de nem hiszem, hogy bármilyen vállalkozás is sokra menne ennyi pénzzel. Amelyik igen, az meg nem fogja rövidtávon megduplázni a "vagyonom".
Egyébként nem zavarna, de engem idegesítene az állandó semmittevésed otthon, mert ezek szerint egésznap nem csinálsz semmit. Te végeznéd a házimunkát és nevelnéd a gyereket, amíg én dolgozok? Számomra ez fura lenne. Illetve az is kérdéses, hogyha ez a felfelé ívelő befektetősdi egyszer megszakad, akkor mit fogsz magaddal kezdeni? Szerintem jó, ha az ember több lábon áll.
Kell hogy legyen szülői háttered akik segítettek máskülönben az ösztöndíjaidat megélhetésre kellett volna fordítanod vagy talán a szüleid támogatására átadni ha nem tudnak megélni ès nélkülöznek. Szóval igen szerencsés vagy, mert minden könnyen jött az életedben. Hány éves vagy?
26/n
Igen, a szüleim módos emberek és egyetem alatt még velük laktam egy ideig, de már külön költöztem. Nem az ő pénzükből akarok élni, épp ezért vállaltam munkát is, ami fix a kétesélyes befektetősdi mellett. Meg ez olyan laza meló, hogy ezzel párhuzamosan is tudnék valamit csinálni, úgyhogy nézelődöm is, hátha találok valami hasonlóan lightosat, de semmiképpen nem fogok megszakadni, vagy olyat elvállalni, amit nem szívesen csinálok. Egyébként kisvállalkozásokba szálltam be pár 100 ezer forintokkal, főleg barátok, ismerősök üzleteibe.
26 vagyok.
Élőben van aki nyitott rám, valaki nem, 50-50%, de sokaknak csak a külsőm meg a kisugárzásom miatt jövök be.
Itt viszont ismeretlenül elfogulatlanabbul, nyíltabban tudnak nyilatkozni a nők, hogy mennyire jön be nekik ez az életstílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!