Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti randiznátok, majd később összejönnétek olyan nővel, aki szakmunkás bért kap, ha ti pl mérnökök lennétek, és tripla annyi pénzt keresnétek meg?
Anyagiasnak tunsz.
Igen randiznek es osszejonnek.
Na álljunk meg! Mi az hogy összejönnénk e olyannal? :@ Nem kéne lenézni a szakmunkásokat!! Ismerek olyan közvetlen rokonomat, aki mérnöki papírral rendelkezik, és jóval többet viszek haza én szakmunkásként, mint Ő! Legalább 20-25 ezerrel! Én büszke vagyok hogy szakmunkásként dolgozom. Írom ezt férfiként.
A válasz: egyértelmű, ha stimmel a kémia, okos, aranyos, hűséges a lány, akkor semmi akadálya.
Nálunk a fiú (aki most a vőlegényem) keresett nettó 500-at (multinál fejlesztő mérnök, 28 éves. Ja, + még cafetéria is.
Én nappain egyetemista vagyok.
Abszolut nem fogta vissza az ismerkedésben.
Nyaralást, színházat, lakás bérlést ő fizeti. Nyáron esküszünk, azt is ő fizeti. (lagzit, ruhámat is). Ha szeret, ezek huszadrangú kérdések.
Én szeptembertől kezdek dolgozni majd.
Kérdező, ha Te vagy a lány, ettől ne legyen szerintem kisebbségi érzésed.
Kérdező! Összeköttetek?
Esetleg kiütközött ez a nagy különbség másban is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!