Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek a helyemben ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

Tökéletes minden, de megtudtam róla, hogy ha iszik, akkor hirtelen a tök normális értékrenddel rendelkező lányból eléggé rámenős, könnyűvérű lány lesz.

Viszont nem szokott inni.

De pont ezért, mert anno vagy kétszer belefutott, hogy ivott, aztán dugott is fiúkkal, nem is eggyel egy éjszaka.

Jó, nyilván ő ezt nem vallja be, hanem csak annyit mond, hogy nála egyáltalán nem játszik az alkohol, még egy pohár bort se volt hajlandó inni( azért ennyi bele szokott férni a nőknek vagy egy koktél egy étteremben, vacsorakor).

Szerintetek lehet ebből baj később?

Ezek az esetek már nem most voltak, hanem vagy 4 éve.

Másrészt ezt a dolgot, elég megbízható forrásból tudom.

Most nem tudom mi legyen.

Tapasztalat, vélemény?

2017. dec. 22. 14:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
3%
Lapát.
2017. dec. 22. 14:14
 2/15 anonim ***** válasza:
43%
Dugd meg párszor, aztán dönts.
2017. dec. 22. 14:17
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Négy év alatt rengeteget változhat egy ember, lehet nagyon megbánta és belátta, hogy nagyon nem jó oldalát hozza elő az alkohol, és ezért már nem is iszik ? semennyit). Ne a múltjából ítéld meg, hanem abból, hogy a jelenben hogyan bánik veled, abból, amit megtapasztalsz vele. Egy esélyt szerintem mindenképpen megérdemel.
2017. dec. 22. 14:20
 4/15 anonim ***** válasza:
24%

Hármas ez mind szép és jó, csak épp mi van a jövővel?

Mi van akkor, ha később alkohol nélkül is előjön belőle, hogy kefélni aakr össze-vissza?

2017. dec. 22. 14:22
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

#4 A jövőt nem ismerjük. Most akkor ne menjek ki a lakásból sem, mert lehet elcsap egy autó, ahogyan sok emberrel már megtörtént?! Nem szabad így hozzáállni, hogy mi van, ha.. akkor ne gyere össze senkivel, mert sokan pl. 20 év után kattannak be és válnak.

Ha a kérdező megismeri a lányt, és ő nem ad okot arra, hogy elhagyja, akkor csupán a múltbéli hibái miatt kerüljön elutasításra?

2017. dec. 22. 14:30
 6/15 Tilton válasza:
46%
Az alkohol nem viszbe új jellemvonásokat csak felerősíti a meglévőeket.
2017. dec. 22. 14:39
 7/15 anonim ***** válasza:
78%

Inkább az a gond hogy az élet adhat olyan helyzetet ahol egyszerűen nem illik visszautasítani az italt.

És akkor mi lesz? Minden ott lévő ffit összeszedi?

Ettől függetlenül egy esélyt megér ha tetszik és rendes amúgy. Kettesben meg finom lehet ha van benne és vadmacskává változik.

Persze kérdés hogy mit ivott, mennyit, milyen helyzetben stressz fáradság, keverte -e, nem szívott -e rá, vagy beginázták (gondolok az összes partydrogra).

2017. dec. 22. 14:42
 8/15 anonim ***** válasza:
87%
#7 Mi az az alkalom, ahol kötelező jelleggel alkoholt kell inni? Csak mert én nem iszom egy kortyot sem, és bár sok esetben nem értették, de megszokta a környezetem, és minden mással is lehet koccintani.
2017. dec. 22. 14:47
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Megnézem azt a helyzetet, ahol rám kényszerítik az alkoholt.
2017. dec. 22. 15:38
 10/15 anonim ***** válasza:

Ezt te tudod.

Én ilyen esetben pepitában összejönnék a férfivel, max. tudatnám vele, hogyha egy ilyen dolog megtörténik a kapcsolatunkban, akkor vége. Mert igen, van, aki kevésbé bírja az alkoholt és olyat is megcsinálna, amit józanul nem tenne. Azt értékelem, ha vki 1-2 ilyen alkalom után erre rájön, és azt mondja, nem.

Amúgy meg nincs olyan helyzet, ahol MUSZÁJ alkoholt inni. Ha olyan helyre megyünk, ahol bármilyen címszóval (hagyomány, buli, kultúra, szokás stb.) rá akarják kényszeríteni az alkoholt, szépen elmegyünk és nem is megyünk vissza.

2017. dec. 22. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!