Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnétek a helyemben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek a helyemben ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

Tökéletes minden, de megtudtam róla, hogy ha iszik, akkor hirtelen a tök normális értékrenddel rendelkező lányból eléggé rámenős, könnyűvérű lány lesz.

Viszont nem szokott inni.

De pont ezért, mert anno vagy kétszer belefutott, hogy ivott, aztán dugott is fiúkkal, nem is eggyel egy éjszaka.

Jó, nyilván ő ezt nem vallja be, hanem csak annyit mond, hogy nála egyáltalán nem játszik az alkohol, még egy pohár bort se volt hajlandó inni( azért ennyi bele szokott férni a nőknek vagy egy koktél egy étteremben, vacsorakor).

Szerintetek lehet ebből baj később?

Ezek az esetek már nem most voltak, hanem vagy 4 éve.

Másrészt ezt a dolgot, elég megbízható forrásból tudom.

Most nem tudom mi legyen.

Tapasztalat, vélemény?

2017. dec. 22. 14:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te egy bizonyos jóakarójának hiszel,és nem azt nézed,milyennek ismerted meg eddig a lányt.Szerintem ez hiba,de te tudod.
2017. dec. 22. 16:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem adj neki esélyt, ha minden stimmel. El tudom képzelni, hogy ő is tudja, hogy milyen, ha iszik és nem akarja többet. Persze azért légy résen, minden szempontból...
2017. dec. 22. 16:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez hulyeseg. Biztos nem az alkohol miatt fekudt le osszevissza mindnekivel. Szegyen, nem szegyen, bevallom, 16-17 eves minden hetvegen bulikban voltam, csokoloztam osszevissza fiuval lannyal, le is fekudtem nehany emberrel, mas dolgok is tortentek, ott a helyszinen. Akkor ezt elveztem, nagyon kivoltam ehezve es kivancsi voltam, plusz egy csaladi dolog is kozre jatszott, de az mas teszta. Egyaltalan nem magatol az alkoholtol voltam ilyen, az csak felerositette, de ha en leakartam fekudni Pityukaval munka elott, kedden, bizony jozanul is lefekudtem vele. Lett egy parom, evek ota egyutt vagyunk, ot semmi penzert nem csalnam meg, sot buliban a nyomulos pasikkal inkabb vagyok bunko paraszt. Meg se adom az esely, hogy esetleg ha nem is miattam, mas akaratossaga miatt olyan tortenjen , ami szakitashoz vezet a parommal. Becsulom es tisztelem, szeretem. Ellenben ha ne adj isten szakitanank, nem vetnem meg a ferfiakat. De parkapcsolat alatt a husegemet egy foldrenges se ingathatja meg!

22L

2017. dec. 22. 16:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Aki emiatt leppattint egy lányt, a lánynak tesz jót, azzal, hogy megkíméli őt magától. De komolyan, az ilyen emberek a legálszentebbek. Gondolom belőletek semmi rosszat nem hoz ki az alkohol, és soha nem volt egyéjszakás kalandotok, de még csak gondolni sem gondoltok rá, hisz tibeti szerzetesek vagytok.
2017. dec. 22. 17:01
 15/15 anonim ***** válasza:
41%

De, senki sem tökéletes csakhogy olyan nincs, hogy egy tök normális értékrenddel rendelkező lányból egyből rámenős, könnyűvérű lány lesz akit, ha akarnának 10-en vihetnének dugni sorban állva egyetlen este alatt, ha iszik valamit.

Inkább alapból ilyen és az alkohol megszünteti a gátlásait.

2017. dec. 22. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!