Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti összejönnétek olyan férfival, akiben semmi agresszivitás nincsen?
Pont az ilyen férfiakat szeretem. Taszít az agresszivítás.
Aki minden xaron felhúzza magát, az gyerekes, nem férfias.
Persze a saját érdekeid mellett tudj kiállni.
Igen.
Csak az ilyet tekintem vonzo ferfinek.
N
A fő kérdésre a válasz: csak olyannal!
Viszont amit leírtál, az nekem kicsit mást jelent... Hát fene tudja, persze, jól hangzik, de az exem ilyen volt, és hosszútávon azért fura. Az ember fejlődéséhez kellenek konfliktusok, ahogy egy könyv vagy film is egy helyben toporogna konfliktus nélkül.... NEM az ajtócsapkodásra gondolok, meg üvöltözésre, vagy egyáltalán veszekedésre, de néha kell vitázni szerintem, megélni a negatív dolgokat, stb.
A pozitív szemlélet nagyon fontos, de az ilyen "mindig pozitív vagyok, juhhú" emberek nekem valahogy furák, sose tudom eldönteni, hogy ez igaz, vagy álca (pedig az exemmel 3 évig voltam együtt, és így se éreztem úgy, hogy ismerem), és nekem így bizarr.
(Volt egyébként ilyen barátnőm is, vele is eltávolodtunk egymástól emiatt, szóval szó sincs arról, hogy az lenne a bajom hogy "férfiatlan")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!