Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek valakivel, aki havi 1 millió felett keres?
Nem, mert én tizedannyit keresek, és zavarna, hogy nem élünk azonos színvonalon.
31/N
Ha nagy lenne a szerelem és nekem is olyan fizetésem lenne,amivel megengedhetek magamnak 1-2 dolgot.
De nyilván ez nem kizáró ok.
Az emberek automatikusan azt hiszik, hogy ha valaki sokat keres, akkor rögtön el is veri a pénzét, és más életszínvonalon él, mint egy átlagember, holott közel sincs ez így. Előző párom többet keresett havi nettóba mint egy millió, mégis teljesen átlagos, hétköznapi életet éltünk. Főztünk magunknak, biciklivel jártunk és ugyanúgy kitakarított és levitte a szemetet, mint bárki más. Nem kell, hogy valakinek emiatt elszálljon az agya.
Visszatérve a kérdésre, nekem nem volt ez probléma, mivel teljesen normális maradt emberileg. Szakítani én szakítottam vele, mert nem voltam már szerelmes belé. 25/N
Lehet nálam van a hiba, de nem azzal indítok első/második vagy akárhanyadik randin, hogy mennyit keres az illető... Tehát nálam abszolút nem az döntene, hogy mennyit keres az ileltő, hanem a személyisége, a kisugárzása, hogy érzem vele magam, stb.
27N
Igen, össze, ha amúgy bejön
23 n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!