Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek valakivel, aki nem mondja el, hogy kik voltak az exei?
A srác akivel ismerkedek, csak annyit mond, hogy több kapcsolata is volt, de nem voltak normálisak ezek a lányok, vagy buta volt vagy stb, egy normális hosszabb kapcsolata volt csak, de őt sem mutatja meg, hogy ki. Ezen kívül állítása szerint nagyon sok nővel feküdt le, mert mindig volt egy ilyen időszaka a kapcsolatai után.
Jól néz ki és kedves fiú szóval elhiszem neki, hogy többel is volt, de azt nem értem, hogy miért nem mutatja meg, hogy kivel volt párkapcsolata. Nem erőszakolom rá, hogy mondja el, csak 2x felmerült pár mondat erejéig, de így is elég zavaró, hogy a sok nő akivel lefeküdt azokról nem tudom, hogy kicsodák és bármikor a környezetében lehetnek és én még csak nem is sejtem.
Nekem még sosem volt olyan párom, aki ne akarta volna elmondani.
Kiharcolod hogy megmutassa, aztán majd megy a sírás-rívás, hgoy hasonlítgatod magad hozzájuk és nem érzed magad elég jónak stb...
Mire jó ez? Semmi közöd hozzá.
Nem rád tartozik. Én azt sem birom, amikor valaki öncélúan (értsd zéró hasznos információtartalom) mesél az előző kapcsolatairól.
A jövő érdekel, nem a múlt.
Én ezeket várom el a barátnőmtől.
- Az exei neve, és születési dátuma.
- Az exeiről egy-egy kép.
- Az exei pontos magassága.
- Az exei pontos farok mérete.
- Az exei iskolai végzettsége.
De ezt miért kell elmondani? Miért olyan kva fontos ez? Ami a lényeg az az, hogy miket tanult az előző kapcsolataiból, volt-e köztük hosszabb, minimum 1.5-2 éves kapcsolat.
Nyilván ha felmerül a gyanúja, hogy még tartja velük a kapcsolatot, akkor mondjuk megértem, mindenesetre ennek a nagy titkolózásnak akkor bizonyára oka van.
Az ált. nem jelent jót, ha vki az összes exét szidja, és igen, természetes, hogy beszélgetünk korábbi kapcsolatokról, de szerintem te túl kotnyeles vagy… Kiérződik, hogy csekkolni akarnád, xy ismerőse-e, lájkolják-e egymást, jobban néz-e ki, mint te stb.
„de így is elég zavaró, hogy a sok nő akivel lefeküdt azokról nem tudom, hogy kicsodák és bármikor a környezetében lehetnek és én még csak nem is sejtem.”
Vagyis a futó kalandokat is sorolja fel név szerint, Facebook profillal mutatva, és ha bármelyikkel köszönnek az utcán egymásnak egy véletlen találkozás során, egyebek, akkor már kivernéd a hisztit.
Volt nagyon hosszú kapcsolatom, beszéltünk részletesen exekről, futó kalandokról is tudtam (és némelyiket ismertem is), de nem az ismerkedés alatt mentünk bele mélyebben a témába.
Ezt mindenki másképp kezeli, vannak akik szívesen beszélnek róla és vannak akik nem akarnak erről hallani egyik oldalról sem
Csak találgathatsz miért nem akarja őket megmutatni lehet hogy barát még valamelyikkel és nem akarja hogy féltékenykedj de olyan messzire is elmehetünk hogy hazudott róla hogy "tapasztalt" kitudja
De a lényeg hogy ha kapcsolatban vagy valakivel vagy próbálod megismerni akkor inkább megkérdezed miért nem szeretne beszélgetni róla (de csak ismerkedés alatt lehet nem akar majd semmit mondani) meg na random megmutatni annak akivel ismerkedik hogy szia ezeket dugtam előtted kicsit fura tud lenni
17: Nem tudom miért gondolod, hogy kotnyeles vagyok, amikor konkrétan a leírásban is benne van, hogy csak felmerült és furcsának találtam.
Az exeimnél ez a téma le volt uárva 2 mondattal és pont nem érdekelt egyik se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!