Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 34 éves elvált, 2 gyermekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves elvált, 2 gyermekes nő vagyok van esély az újrakezdésre és a szerelemre?

Figyelt kérdés

14 év után váltunk el. Nem volt csak egy kapcsolatom előtte.

Van 2 gyerekem, ház, kocsi, biztos egzisztencia, meg ugye osztott felügyelet, így szabadidőm is van...

Szép vagyok, mármint ezt a visszajelzést szoktam kapni, meg ugye házasság alatt is sokan csapták nekem a szelet, de más ha egy körre viszik el az emberlányát és más ha kell...

Nagyon félek, hogy a gyerekek miatt elmenekülnek majd a férfiak és legyünk őszinték 14 éve nem nagyon randiztam, azt se tudom már hogy kell, hogy induljak neki. Az online társkeresés... amiket mondták már előre félek.

Én olyan férfit szeretnék, aki ha velem van, felszabadultnak és boldognak érzi magát. Aki ha hazajön hozzám egy fárasztó nap után, tudja, hogy én várom azt, hogy végre láthassam. Aki mellettem igazi férfi lehet és én mellette nő, a karjaiban alhatok el. Szeretném ezt magkapni, úgy hiányzik, de nem tudom hogy kezdjek induljak. Egyáltalán a két gyerek nem egy nagy Red flag...

2023. júl. 14. 07:56
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Szóval hogy vannak ezek az evolúciós biológiai tények? Jól értelmezem, hogy ha te nem fogsz sehonnan "idézgetni", akkor ez a te saját agyszüleményed...?
2023. júl. 17. 14:47
 32/39 anonim ***** válasza:
32%

31: Nem a saját agyszüleményem, hanem más tudósoké. Viszont meggyőzőnek és logikusnak találtam, minden szempontból.

Ez egy szakirány, itt olvashatsz róla: [link]

Nem fogok idézgetni semmit, ezt már mondtam. Ha valakit érdekel ez bővebben, majd veszi a fáradtságon hogy rákeressen, utána nézzen ezeknek, tanuljon róla. Az hogy pont te elhiszed vagy sem, ne haragudj de nem tudna kevésbé érdekelni.

2023. júl. 17. 16:32
 33/39 anonim ***** válasza:
88%

Evolúciótudós barátom: nekem már van gyerekem, akik a génjeimet továbbviszik. A barátnőm gyerekei meg az ő apjuk génjeit viszik tovább.

Mi eközben szépen boldogan élünk.

Remélem megtalálod te is azt a társadat, aki elmebeteg téziseidet osztja, és akkor majd vele foglalkozol, nem pedig itt osztod az irreleváns észt.

Az eredeti kérdésre válaszolva: minden esélyed megvan kérdező.

2023. júl. 17. 16:39
 34/39 anonim ***** válasza:
100%

30.

"Viszont a természetben a férfi szerzi meg az erőforrásokat a túléléshez, ő vadászik stb., így az ő genetikája (és ennek továbbörökítése) nagyságrendekkel fontosabb, mint a nőé."

Ahamm, és te hol élsz i.e. 3000-ben?

2023. júl. 17. 18:03
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére a párom már túljutotott az ősember ösztönösségén, így egyáltalán nem zavarja, hogy nekem van gyerekem, neki meg nincs, sőt, kimondottan büszke az én gyerekemre. Mondjuk tény, hogy vadászni sem szokott...
2023. júl. 17. 23:09
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, feltűnt-e a kedves válaszolóknak, de azért az erdőben mászkáló állatok, meg az emberiség között van némi civilizációs különbség. (Bár tény, hogy vannak, akiken ez nem látszik.)

Ez az "mániákusan adjuk tovább a génjeinket" dolog az állatvilágban még működik. Az emberek többsége azonban túljutott ezen a szinten. És ennek tudományos magyarázata is van. A gének átadásának fő funkciója az, hogy valamit magunkból továbbörökítsünk. Valami információt saját magunkból továbbadjunk, hogy az fennmaradjon. Erre az állatvilágban tényleg nincs más mód. (Bár azért az állatoknál sem igaz minden esetben, hogy az életcéljuk a saját génállomány továbbörökítése lenne. A kolóniában élő állatoknál például kevés számú egyed feladata a gének továbbadása, mások a kolónia fenntartásán, és az utódok nevelésében dolgoznak.) De az ember jóval több, mint fenetikai információk halmaza. Nem csak nemzés útján tudunk továbbadni magunkból valamit, hanem például nevelés útján is. Ezért is működik az örökbe fogadás intézménye, mert a neveléssel is kb. annyi információt tudunk továbbörökíteni magunkból, mint az utódnemzéssel. Sőt, miután az ember élete nem csak abból áll, hogy élelmet szerezzen, és párosodjon (az állatvilágban gyakorlatilag erről szól az élet), rengeteg más dolog van még, amiben az ember kiteljesítheti az életét. Egy tyúk, vagy egy vaddisznó nem fog művelődni, alkotni, hanem csinálja azt, amiről a genetikai programja szól. Egy embernek jobb esetben ennél jóval többől áll az élete. Na, ezért van az, hogy az ember nem feltétlenül ragaszkodik a saját gyerekhez.

2023. júl. 18. 09:29
 37/39 anonim ***** válasza:
52%

Pontosan mi az 'elmebeteg' abban amit leírtam? Ez szimplán az emberi viselkedés pszichológiájának az analízise...

Kivételek mindig lesznek, nyilván, de attól még nem kevésbé igazak az állításaim.

(Ismét, ha nem érthető, gondolkozz el azon miért nagyságrendekkel nehezebb szingli anyukáknak párt találni, mint gyermektelen nőnek. Vagy kérdezz meg egy rakás férfit - anonim módon, tehát bírálat és egyéb szociális tényező kizárásával - hogy milyen érzés más utódjának a nevelése? Garantálom hogy ösztönösen ódzkodik még a gondolattól is).

Nem számít milyen korról beszélünk, hiszen az alapfeladatok nem változnak... férfi -> kompetencia, nő -> termékenység. Csupán az változott, hogy a kompetencia hogyan nyilvánul meg; vagyon, hírnév, siker, státusz... Egy egészséges férfi pedig mindig, kivétel nélkül, a fiatalabb, termékenyebb nőt fogja vonzóbbnak találni (javaslom beírni keresőbe hogy DiCaprio girlfriend age chart. 23-25 éves kor után cseréli le fiatalabbra - miért? mert vonzóbb, és mert ő megteheti).

A civilizáció változik, de attól még ezek szinte örök érvényű, belénk kódolt dolgok. Hiába gondolod hogy te már milyen szuper fejlett vagy és túljutottál az ősember szintjén úgymond... de mégis, ha a túlélésedről lenne szó, pl. hogy ne halj éhen, vagy ha halálos módon fenyeget egy másik élőlény, akkor simán képes lennél ölni hidd el, mert végső soron hüllőagyból működsz.

Nem tudom az állatvilágot miért kell idekeverni, mivel én egy szót sem szóltam erről, én az emberi fajról beszélek.

Az hogy neveléssel át tudsz adni bizonyos dolgokat, ez egy nagyon csodálatos 'copium' amivel mesébe ringatod magadat, igen...

Neveléssel nem tudod átadni a testmagasságod, a szép egyenes fogsorod, az esztétikus és szimmetrikus arcvonásaid, előnyös kognitív és atletikus képességeid, stb.

Én nem kértem, hogy az élet ilyen brutális, kegyetlen, könyörületlen legyen, de ez van... Én csupán leírom azt, amit tudósok már réges rég mélyen analizáltak, megértettek - lehet ezért rám haragudni, bár értelme nem sok.

2023. júl. 18. 14:28
 38/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igen, pontosan ettől félek az enyém-tiéd-miénk körtől.

Nekem van kettő, igazából nem zavar ha a masiknakvan, nyilván eg, gyerekkel rendelkező férfi fogja igazán megérteni, hogy milyen felelősség is ez.

Nem gondolnám, hogy idős vagyok, és egy új, közös gyerektől se zárkóznék el. Szerettem volna még, de nem éreztem alkalmasnak a házasságom (milyen jó, mert 3-mal már tényleg lehetetlen küldetés lenne).

Sokat gondolkodtam a dolgokon és egyetértek a férfi a sajátját akarja tovább vinni. De az is igaz, hogy a férfiak kis %-a kapja meg a lehetőséget, hogy az előző hozzászóló által vázolt 25-26 éves szép es termékeny lányokat felszedje, mert a mi korosztályunkhoz képest ez azért 8-10 év. Azok a fiatal és termékeny, csinos, kedves stb. nők meg legalább 5-10 évig nem valószínű,hogy családot alapítanak (egyre több nő szül későn)szóval az adott férfi megkpaja a nőt, de a genjei örökítése jobbá esetben 40-45 éves korában jön el.

Ez egy Kompromisszum, az is Kompromisszum. Az is hogy mondjuk saját korosztályából választ külsőleg vagy belsőleg nem teljesen megfelelő partnert, aki gyermektelen ez is Kompromisszum.

Nyilván az is, hogy egy gyerekkel rendelkező nőt választ partnernek.

Mindenki tudja, hogy mi az a Kompromisszum, amit bevállal egy kapcsolatért.

2023. júl. 18. 21:45
 39/39 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező:

Annak örülök, hogy értelmesnek tűnsz, nem úgy mint egyesek akik csak heves érzelmi kitörésre és leugatásra képesek az igazság hallatán.

Te képes vagy higgadtan, racionálisan megfontolni a hallottakat.

Nem tudom miért hiszik egyesek hogy rossz szándékkal írtam bármit, hogy minden társat kereső gyerekes anya ássa el magát... Nem, én tényleg csak azt látom, hogy rengetegszer el vannak tévedve, és olyan férfira várnak hogy hajjaj, utána meg panaszkodnak hogy magányosak.

Szóval, reális elvárások, türelem, és simán van esély még a boldogságra. Ezt kívánom neked is.

2023. júl. 18. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!