Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 34 éves férfiként összejönnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves férfiként összejönnél egy 26 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Elfogadható ez a korkülönbség ebben a korban?
2022. aug. 14. 13:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Szerintem ez nem sok és simán össze illik még ekkora korkülönbséggel a két ember.

Exem utánam egy tőlem 10, tőle 14 évvel idősebbel jött össze és köszöni szépen jól meg vannak.

2022. aug. 14. 13:19
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Nem, egyszerűen nem ott tart ahol én.
2022. aug. 14. 13:20
 3/12 anonim ***** válasza:
92%
Ez egyáltalán nem sok, ne viccelj már...
2022. aug. 14. 13:51
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
De, 8 év az sok.
2022. aug. 14. 14:13
 5/12 anonim ***** válasza:
62%

Én pont most próbálok összejönni egy 26 éves lánnyal és épp 34 vagyok.

Szerintem a 25-30as női korosztály ideális komoly kapcsolatra, mert már nem fruskák és általában nem érzik azt, hogy "még ki kell próbálni sok férfit, mert most vagyok fiatal". Valamint már dolgoznak, ezért nincs másik élethelyzet, mint pl. egy egyetemistával, ami problémákat okozhat.

És itt még nincs annyi megtört, csalódott nő, akik szerint minden férfi disznó, ezért folyamatosan falakat emelnek. És ebben a korosztályban még van természetesen "fluktuáció" párkapcsolatok terén, vagyis nem olyan kontraszelektált a társaság, mint 30 felett (értsd: okkal nem keltek el).

Végül, ha mindketten családot akarnak, akkor itt még van idő görcsmentesen ismerkedni, nincs a "siessünk, mert ketyeg az óra" illetve a kétség, hogy egyáltalán jönni fog-e a baba (tudom, van aki 40 évesen szült, más pedig már 24 évesen is meddő, de ezek inkább kivételek).

Nagyobb baj az, hogy inkább a lányok hisznek "papának" minket... És tény, hogy az én korosztályomban is erősen kontraszelektált a banda, de azért nem csak a selejt egyedülló. Pl. 27 éves korom alatt én sem akartam elköteleződni, több barátnőm is volt, aztán jött egy 4 éves komoly kapcsolat, majdnem esküvő lett a vége... Aztán 1 év szünet, végül egy újabb 2 éves kapcsolat, ahol a csaj félrek*rt, aztán pikk-pakk 34 éves az ember.

És durva, hogy 31 évesen még válogathattam, de 3 évvel később a csajok fele véntrottynak hisz, ahogy megtudják a korom, a másik fele pedig azt hiszi, hogy aggszűz vagyok, akit világ életében kerültek a nők és biztos okkal...

2022. aug. 14. 14:14
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Hol sok?? Menjetek már :)

Valami burokban éltek?

2022. aug. 14. 14:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Köztünk nyolc év van a párommal, ő az idősebb férfi.

Szerintünk ez így tökéletes, sose volt belőle zűr.

Ismerkedéskor is megvolt az összhang, és így hat év és két gyerek után is jónak találjuk.

2022. aug. 14. 15:11
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
Ebben a korban már egyáltalán nem sok 8 év, sőt!
2022. aug. 14. 16:06
 9/12 anonim ***** válasza:
78%
Ez szinte ideális.
2022. aug. 14. 16:21
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

nem, tul oreg

inkabb 16 evessel

2022. aug. 14. 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!