Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 34 éves elvált, 2 gyermekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves elvált, 2 gyermekes nő vagyok van esély az újrakezdésre és a szerelemre?

Figyelt kérdés

14 év után váltunk el. Nem volt csak egy kapcsolatom előtte.

Van 2 gyerekem, ház, kocsi, biztos egzisztencia, meg ugye osztott felügyelet, így szabadidőm is van...

Szép vagyok, mármint ezt a visszajelzést szoktam kapni, meg ugye házasság alatt is sokan csapták nekem a szelet, de más ha egy körre viszik el az emberlányát és más ha kell...

Nagyon félek, hogy a gyerekek miatt elmenekülnek majd a férfiak és legyünk őszinték 14 éve nem nagyon randiztam, azt se tudom már hogy kell, hogy induljak neki. Az online társkeresés... amiket mondták már előre félek.

Én olyan férfit szeretnék, aki ha velem van, felszabadultnak és boldognak érzi magát. Aki ha hazajön hozzám egy fárasztó nap után, tudja, hogy én várom azt, hogy végre láthassam. Aki mellettem igazi férfi lehet és én mellette nő, a karjaiban alhatok el. Szeretném ezt magkapni, úgy hiányzik, de nem tudom hogy kezdjek induljak. Egyáltalán a két gyerek nem egy nagy Red flag...

2023. júl. 14. 07:56
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Hát, gyermektelen férfira kevesebb az esélyed, de egy elvált apuka szerintem simán összejönne veled.
2023. júl. 14. 07:59
 2/39 anonim válasza:
1%

Milyen számodra a férfi?

Sovány, ragyás képű is jöhet, ha valóban odafigyelve rád?

Mettől-meddig keresed az adott férfit (korban)?

2023. júl. 14. 08:31
 3/39 anonim ***** válasza:
82%
Hidd el, jönni fognak maguktól a férfiak ha látják, hogy nincs melletted senki.
2023. júl. 14. 08:34
 4/39 anonim ***** válasza:
77%
Van, csak a 2 gyerek miatt kevesebb férfinál lesz esélyed. És férfiként írom, hogy elég sok a komolytalan felelőtlen ember, szóval nagyon óvatosan keresgélj. Szerintem az online társkeresést hagyd a legvégső esetre, inkább próbálj élőben.
2023. júl. 14. 08:34
 5/39 anonim ***** válasza:
96%
Igen, a gyerekek miatt nagyon is figyelj oda.
2023. júl. 14. 08:41
 6/39 anonim ***** válasza:
9%

50 feletti pasiknal probalkozz!

39F incel

2023. júl. 14. 09:03
 7/39 anonim ***** válasza:
95%

Persze hogy van. Viszont valóban nagyobb az esélyed egy szintén elvált apukára.

Es ne keresd ennyire görcsösen a kapcsolatot, mert az viszont elijeszti a férfiakat. Csak lazán, aztán majd jönnek majd.

2023. júl. 14. 09:13
 8/39 anonim ***** válasza:
88%

Hasonlón mentem át 12 éve. :)

Csak a két gyerek nálam maradt, meg két évvel voltam fiatalabb.

Gondoltam, az idősebb, elvált, szintén gyerekes férfiaknál lesz legtöbb esélyem.

Erre a fiam edzője hívott el randizni, aki fiatalabb, gyerektelen, és szemtelenül jóképű volt. Gondoltam, egye fene, de úgyis csak maximum szexet akar tőlem. Röviden: jövőre leszünk 10 éve házasok.

A tanulság: adj egy esélyt, ha kölcsönös a vonzalom, a többi majd kialakul.

2023. júl. 14. 09:23
 9/39 anonim ***** válasza:
83%

Miért ne?

Egy éve jöttem össze a barátnőmmel. Nem, ő nem anyuka még, de előtte teljesen nyitott voltam anyukákkal is ismerkedni. Korban 34 év tökéletes, az, hogy vannak gyerekeid, meg szerintem egy érett, értelmes embert nem zavar.

F 40

2023. júl. 14. 09:30
 10/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves és biztató válaszokat.

Még nem érzem magam késznek egy kapcsolatra, nem is keresem, de ugye sokszor a másik fél olyanokat mond,ami még jobban összetörhet...emiatt ezek a biztató szavak most tényleg jól estek! Köszönöm

2023. júl. 14. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!