Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 34 éves férfiak , mit is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves férfiak , mit is akartok válójában egy nőtől ha még szinglik vagytok?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, randizni kezdtem egy 34 éves férfival aki állítása szerint családot és gyerekeket akar. Eddig csak 10 randi volt, szex is volt. Viszont nem tudom, hogy mennyit illene keresnie engem és milyen gyorsan kellene haladnia a kapcsolatnak. Kémia jó, nagyon jól kijövünk egymással, mégis úgy érzem nem szakit rám elég időt. Hétvégén találkozunk általában, meg hétköznap max 1szer. Otthonról dolgozik, és én sem lakom tőle messze 15 percnyire vagyok... ez mennyire gáz így? Vagy csak én akarom siettetni, és minden rendben van?
2020. szept. 8. 20:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Pl. én 34 évesen semmi komolyat nem akartam éltem az életem / szórakoztam a nőkkel ,de a legtöbb férfi már komolyba gondolkodik amúgy, főleg azok, akik nem nagy partik és már izgulnak, hogy nem jut nekik később nő és kapkodnak össze-vissza és megállapodnak inkább a magány helyett.
2020. szept. 8. 20:57
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Ha jó faszi, akkor esélyes, hogy csak játszmázik és hiteget téged. Lehet, hogy csak dugásra kellesz neki.
2020. szept. 8. 21:00
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
Mármint ha jó faszi és valszeg sok nőt megkaphat, nem biztos, hogy nálad akar végleg kikötni.
2020. szept. 8. 21:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát, külsőre nem a legjobb pasi, nem is az fogott meg benne. Idősebbnek néz ki a koránál, és a teste sem annyira sármos. Vékony alakja van.
2020. szept. 8. 21:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond ezzel, nem kell 3 hét után egymás nyakán lógni.

Hétvége a tiétek, találkoztok hétköznap is, gondolom te sem költözni akarsz még hozzá.

2020. szept. 8. 21:05
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez annyira változó. Van aki 25 évesen házadosna, van aki meg 40 évesen is még puncikat vadászna. Én kiéltem magam alaposan a huszas éveim végén, szóval már a párkapcsolat és család vonz ennyi idősen.
2020. szept. 8. 21:08
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Néha még ők sem tudják, hogy mit akarnak.
2020. szept. 8. 21:27
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
Kapcsolatot igen, gyereket nem akarok.
2020. szept. 8. 21:42
 9/14 anonim ***** válasza:
71%

Kérdezd meg tőle,

Ha már a kapcsolat elején nem mersz megkérdezni semmit, eleve rossz.

Tisztázd vele, mert ha car sem lesz belőle akkor időpocsékolás.

2020. szept. 8. 22:04
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha jó tested van, akkor dugni rendszeresen. Ha nem vagy csinos, akkor semmit.
2020. szept. 8. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!