Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetne hölgyekkel (akár hosszabb kapcsolat céljából is) egy 34 éves visszahúzódó srác, aki mellesleg nem az a klasszikus értelemben vett bulizós fajta?
Társkereső oldalak? Esetleg beszélgetés többféle netes fórumon?
Sajnos a mi korosztályunk már nehezen talál olyan helyeket, ahol ismerkedni lehetne, főleg ha nem nagyvárosban lakunk. De szerintem még ott sem könnyű.
Társkereső oldalak. Nagyon ajánlom. Nem bulizós vagyok, csaj, de a párom szintén nem bulizós, elég visszahúzódó. Mindketten harmincas években járunk. Társkereső oldalon jöttünk össze, és már 2 éve együtt vagyunk, nagyon szeretjük egymást, már együtt is élünk, menyasszony vagyok. :)
Neked is sok sikert! Ha segíthetek valamit írj nyugodtan, akár segítek regisztrálni is.
Megint én, aki neten találta meg az igazit.:)
Barátnőmet ide regiztük fel. Próbáld meg! Veszteni valód nincs.
Harmadszor is én. A párom is válás után volt. 4 év után tönkre ment a házassága. De én elhoztam neki az igaz, őszinte szerelmet, mindent megadok neki, s így újra tud hinni, szeretni. :)
Nagyon drukkolok neked! Majd írj még ha van vmi... Akár priviben is, érdekel sikerült-e. :)
Előzőnek üzenem. Nem mindenki tud magabiztos lenni. Én megértem, ha nyuszibb típus, de hálisten van internete és be tud regizni egy társkeresőbe. Onnan már csak válaszolgatnia kell a lányok, nők leveleire és elmenni egy-két randira. Vagy többre. De ez a kezdet a nehéz. Végig mentem én is, így tudom milyen.
Üdv: a drukkolósod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!