Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerkedhetne hölgyekke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedhetne hölgyekkel (akár hosszabb kapcsolat céljából is) egy 34 éves visszahúzódó srác, aki mellesleg nem az a klasszikus értelemben vett bulizós fajta?

Figyelt kérdés
Nyílván ha van valami elképzelésetek ilyen téren én hajlandó vagyok kipróbálni azt. Esetleg írhatnak olyan hölgyek is akik ugyancsak ismerkedni szeretnének de nem tudják hogyan tegyék, esetleg ők is félénkek...
2011. febr. 27. 19:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi a bátorítást. Egyébként nem minden nőnek jön be ha egyből le rohanják és sajnos én sem vagyok az a típus aki ilyet tesz, de lehet, hogy ez miatt nyuszinak néz(het)nek. A nőkön sem lehet kiigazodni mindig. :))
2011. febr. 27. 21:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem is lerohanni kell.

Csak szépen mosolyogj rá, nyisd ki előtte az ajtót,legyél férfias. A lerohanás inkább a kezdőkre jellemző.

2011. febr. 27. 21:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Én is a társkeresőkat ajánlom, és egyéb oldalakat, ahol eszmét lehet cserélni más emberekkel. Én ilyenen ismertem meg a barátomat (idegen nyelv-tanulós oldal volt), néha ott jön a szerencse, ahol nem számítanál rá :) Élj nyitottan, terjeszd ki az érdeklődésed, törődj magaddal, közben sok embert megismerhetsz.

"Az én korosztályom" - ez vicces :) A legnagyobb szerelmem 31 éves volt, én akkor 20. Azon múlik, hogy látszik-e rajtad, vagy így fogod-e fel :)

2011. febr. 28. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!