Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 34 éves férfiak , mit is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves férfiak , mit is akartok válójában egy nőtől ha még szinglik vagytok?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok, randizni kezdtem egy 34 éves férfival aki állítása szerint családot és gyerekeket akar. Eddig csak 10 randi volt, szex is volt. Viszont nem tudom, hogy mennyit illene keresnie engem és milyen gyorsan kellene haladnia a kapcsolatnak. Kémia jó, nagyon jól kijövünk egymással, mégis úgy érzem nem szakit rám elég időt. Hétvégén találkozunk általában, meg hétköznap max 1szer. Otthonról dolgozik, és én sem lakom tőle messze 15 percnyire vagyok... ez mennyire gáz így? Vagy csak én akarom siettetni, és minden rendben van?
2020. szept. 8. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem még így az elején elég ez a heti 3 randi.
2020. szept. 8. 22:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Érdekes, mi már a harmadik randin megbeszéltük mit akarunk.
2020. szept. 9. 04:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez egyén függő, hogy ki mit akar egy nőtől 34 évesen.

Én is azt mondom, hogy alapvetően kommunikálni kell, a kommunikáció hiánya miatt buknak be a kapcsolatok, házasságok.

Tehát ne legyen titok az, hogy pl te szeretnél gyereket, majd amikor már összemelegedtetek, akkor rakod le az asztalra a gyerek lapot. Ott rosszabb szétmenni, amikor már szeretitek egymást, és derül ki, hogy a férfi még nem szeretne gyereket 40 éves kora alatt.

10. randin már illik, sőt, kell arról beszélni, hogy kinek milyen tervei, céljai vannak. Mennyire akar komoly kapcsolatot, hogy áll a gyerek kérdéshez, stb. Nyilván nem a közös otthont kell tervezni az Ikeában, de bedobni a komoly lapokat, hogy tudjuk, egy csónak-e a miénk, vagy sem.

De alapvetően az, hogy hétvégente találkoztok, meg hétköznap 1x, szerintem teljesen elég. Az is lehet, hogy arra hajaz, ne égjen ki a kapcsolat az elején. Mert kitud. Ha brutális hévvel, turbóval indulnak neki a felek, akkor fennáll a veszély annak, hogy pár hónap, és done. Persze az is ott van a pakliban, hogy tökéletes párost alkot a két fél a turbózás ellenére, de azért lehet jobb óvatosnak lenni, és nem megélni mindent pár hónap alatt.

2020. szept. 9. 12:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Én majdnem ennyi vagyok. Kapcsolatot szeretnék, egyelőre gyereket nem. Ha jól alakul a kapcsolat, pár közös év után az is szóba jöhet, de eleinte szeretnék csak kettesben lenni. Pár hét után viszont még nem költöznék össze, de várnám a találkozásokat. Ha csak 15 percre vagy, akkor azért több időt szeretnék veled tölteni, hiszen nem megoldhatatlan.
2020. szept. 9. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!