Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi előtt izgulok,az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi előtt izgulok,az normális? Meg első randin is.Még sosem találkoztam vele, csak irogatunk egymásnak még.Amúgy is kicsit szégyellős vagyok. 34 éves nő vagyok.

Figyelt kérdés
Nemrég randiztam valakivel 2 hétig, előtte egy hosszú kapcsolatom volt. Kevés kapcsolatom volt.Normális hogy izgulok? Kicsit szűkszavú is vagyok. Bár múltkor is első randi után már "bátrabb voltam". utána már "feloldódtam valamennyire". Sosem voltam túl bátor. Mit lehetne tenni? Semmit?
2022. júl. 4. 08:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Azért 34 évesen nem kéne parázni egy randitól ennyire, nem 14 éves vagy.
2022. júl. 4. 09:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen érthető! Mit lehet ellene tenni? Gondolj mindig arra ,hogy előtte a levelekben már szimpatikusak voltatok egymásnak tehát nem a nulláról,tök ismeretlenül indultok! És ő is legalább, ha nem jobban, izgul!

Ha "bakizik" nem hozd kellemetlen helyzetbe,vicceld el ,hogy együtt nevessetek mert valószínűleg ő is így fog veled tenni ha összeakad a nyelved!

Hajrá! :-)

2022. júl. 4. 09:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha jófej az illető, akkor kiment a kínos helyzetekből, remélhetőleg nem egy ilyen bambajankóval találkozol, aki gátlástalanul képes hosszú perceken keresztül csendben lenni.

Vannak ilyenek, elég kínos az ilyenekkel egy összejövetel.

2022. júl. 4. 10:24
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly nyáron voltam így. Több év kihagyás után mentem el egy netes randira. Én is túlparáztam, rágörcsöltem előtte való nap minden kis apróságra. Életemben nem készültem ennyit😅 nagyon izgultam előtte is. De a mostmár párom hamar feloldotta ezt bennem, kb 5 perc alatt múlt el az idegesség.
2022. júl. 4. 10:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt, hogy mondja a csaj, hogy meg van illetődve, erre én nem modntam semmit, mert én meg emiatt illetődtem meg...
2022. júl. 4. 10:45
 6/14 anonim ***** válasza:
aranyos de szedd össze magad
2022. júl. 4. 10:49
 7/14 anonim ***** válasza:

Féléves beszélgetés után találkoztunk személyesen.

Olyan zavarban volt, hogy elfelejtette levenni a napszemüvegét, mikor azert kezet fogtunk. Mondtam neki, hogy a tükörképemet már ismerem, a szemét szeretném látni. Nagyot nevettünk, és lazán ott folytattuk, ahol az utolsó levelezéskor abbahagytuk.

2022. júl. 7. 00:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Lazíts!

Gondolj arra, hogy ő is ugyanazt érzi, mint te.

Mondd, hogy örülsz, hogy végre nemcsak a gondolatait ismered, hanem most már őt, magát is.

Én azzal kezdtem, látván, zavarban van, hogy : “Hol is hagytuk abba a beszélgetést?”.

Máris megvolt a téma, az első lökés.

2022. júl. 7. 00:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Én is nagyon parázós voltam, ha tetszett is a srác, azon voltam induláskor, hogy lemondom, mert annyira izgultam. Inkább konkrétan féltem. De ez még akkor volt, amikor azt hittem, nekem kell hálásnak lennem, hogy valaki meg akar ismerni. Aztán elkezdtem sokat randizni, többnyire csak első randin voltam, úgyhogy az elsőtől már nem izgultam. A második neccesebb, akkor már van veszíteni valóm, de annyira az sem para. Mondjuk én szeretek beszélni 😀
2022. júl. 7. 07:12
 10/14 NTBS ***** válasza:
Ne félj, remélhetőleg jól fog sikerülni.
2022. júl. 7. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!