Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi előtt izgulok,az normális? Meg első randin is.Még sosem találkoztam vele, csak irogatunk egymásnak még.Amúgy is kicsit szégyellős vagyok. 34 éves nő vagyok.
Teljesen érthető! Mit lehet ellene tenni? Gondolj mindig arra ,hogy előtte a levelekben már szimpatikusak voltatok egymásnak tehát nem a nulláról,tök ismeretlenül indultok! És ő is legalább, ha nem jobban, izgul!
Ha "bakizik" nem hozd kellemetlen helyzetbe,vicceld el ,hogy együtt nevessetek mert valószínűleg ő is így fog veled tenni ha összeakad a nyelved!
Hajrá! :-)
Ha jófej az illető, akkor kiment a kínos helyzetekből, remélhetőleg nem egy ilyen bambajankóval találkozol, aki gátlástalanul képes hosszú perceken keresztül csendben lenni.
Vannak ilyenek, elég kínos az ilyenekkel egy összejövetel.
Féléves beszélgetés után találkoztunk személyesen.
Olyan zavarban volt, hogy elfelejtette levenni a napszemüvegét, mikor azert kezet fogtunk. Mondtam neki, hogy a tükörképemet már ismerem, a szemét szeretném látni. Nagyot nevettünk, és lazán ott folytattuk, ahol az utolsó levelezéskor abbahagytuk.
Lazíts!
Gondolj arra, hogy ő is ugyanazt érzi, mint te.
Mondd, hogy örülsz, hogy végre nemcsak a gondolatait ismered, hanem most már őt, magát is.
Én azzal kezdtem, látván, zavarban van, hogy : “Hol is hagytuk abba a beszélgetést?”.
Máris megvolt a téma, az első lökés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!