Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi előtt izgulok,az normális? Meg első randin is.Még sosem találkoztam vele, csak irogatunk egymásnak még.Amúgy is kicsit szégyellős vagyok. 34 éves nő vagyok.
Figyelt kérdés
Nemrég randiztam valakivel 2 hétig, előtte egy hosszú kapcsolatom volt. Kevés kapcsolatom volt.Normális hogy izgulok? Kicsit szűkszavú is vagyok. Bár múltkor is első randi után már "bátrabb voltam". utána már "feloldódtam valamennyire". Sosem voltam túl bátor. Mit lehetne tenni? Semmit?2022. júl. 4. 08:30
11/14 anonim válasza:
A 2hetes randizgatásodnak miattad lett vége??
12/14 A kérdező kommentje:
Csúnyákat mondott nekem azért lett vége. Ilyen a stílusa
2022. júl. 7. 20:49
14/14 anonim válasza:
Szia!!! Tőled kb 2 évvel vagyom idősebb és férfi. Én már nem izgulok és a szex is menetrendszerű dolog pár randin belűl. Sokkal jobb volt tiniként nekem hiányzik az izgalom, meg a kezét megfoghattam nagy dolog volt az első csók varázsa a petting(ami 25 fölött eltűnt)első szex. Válasz már nem izgulok annyira,de kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!