Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vagyok túl volt páromon....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok túl volt páromon. Normális, hogy akikkel azóta találkoztam nem igazán keltették fel az érdeklődésem?

Figyelt kérdés

Nem régen szakítottunk. Van pár srác akik irogatnak, gondoltam beszélgetek velük kicsit. Most talizni is akartak. De úgy érzem nem indítottak be bennem semmit. Ez normális? Mindbe csak a hibát találom. Volt páromat szeretném legszívesebben vissza kapni de az jelenleg egyáltalán nem kivitelezhető..

Mit tegyek akkor?

2018. febr. 12. 21:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

1. veletlen se rohanj a Volt parod utan. nincs rosszabb mint mikor a csaj kapar. utaltam mindig is.

2. ha nem erzed magad kesznek ismerkedni, es senki Sem fog meg, koptasd le oket. nagyfiuk kibirjak ha nem irsz vissza, vagy lerazod oket, csak legyel Eros es nemkell bedolni az elso szomoru fejnek.

3. csak akkor randizz ha tulvagy az exeden. ne hulyits masokat. ha megis, akkor tisztazzatok h csak szex no erzelem.

4. jatszhatsz a pasikkal de az erzelmekkel soha. ha valakiben kialakul vmi de te nem akarod, kozold, es ingorald.

2018. febr. 12. 21:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Normális. Még nem gyógyultak be a sebek.
2018. febr. 12. 21:56
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Normális, idővel jobb lesz, hidd el. Én a nagy szerelmem után elmentem randizni, de még őt szerettem. Most így sok idő után már látom, hogy a srác, akivel randiztam, minden tekintetben jobb volt az exemnél, dehát akkor ugye őt szerettem... Végig úgy éreztem magam, mint akit éppen erőszakolnak. Sétálgattunk, útba esett az a park, ahol nagyon szép emlékeim voltak az exemmel, konkrétan folytak a könnyeim... Az idő gyógyít, másik kapcsolatba való beleugrás nem. Vagyis valakinél igen, mi más típusok vagyunk... :) Annyit tudok neked tanácsolni, hogy ne keress senkit, építgesd a saját kis életedet, aztán idővel azt veszed észre, hogy az exed már csak egy emlék. Onnantól már könnyen fog menni minden, akiket most az érzelmeid miatt "lekukázol", őket is teljesen másképp látnád egy már lelkileg nyugodt helyzetedben.
2018. febr. 12. 22:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Maradj egyedül, amíg nem teszed túl magad rajta. Különben egyenes az út a kapcsolatfüggőséghez.
2018. febr. 12. 22:11
 5/12 A kérdező kommentje:

Ezek a fiúk már akkor is akartak beszélni meg találkozni mikor együtt voltunk barátommal. Gondoltam most jó elmegyek velük.

Az a baj én is terveztem egyedül maradni, de mindig az van a fejembe, hogy nem tudhatom hogy ki lesz az igazi. Meg attól félek nem fog senki csak úgy magától bele csöppenni az életembe aki az igazi lesz, ezért talán mindig egyedül fogok maradni..?

Volt barátom már mászkál egy csajjal de tudom csak felejtésből meg tudja hogy látom.. valamilyen szinten én is ezért mászkálok most ki fiúkkal

2018. febr. 12. 22:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Nőként baromi könnyű lehet. Fiúként kb. le van szarva az ember, örül, ha nem őrül bele az egyedüllétbe szakítás itán.
2018. febr. 12. 22:31
 7/12 A kérdező kommentje:
6os ezt hogy érted? Ő már mászkál egy csajjal :/ nem hiszem hogy azért mert hiányzok neki
2018. febr. 12. 22:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Ki dobtad ! Akkor mert erdekel?
2018. febr. 12. 22:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Ő dobott ki mert sokat hisztiztem, de eszméletlenül sokat változtam egy hét alatt. Viszont ez őt már gondolom nem hatja meg mert nem hinné el és ott az új csaj ha szereti ha nem
2018. febr. 12. 22:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Amíg egy kicsit is kötődsz a volt barátodhoz, addig nem fog menni mással. Lehet az a más a világ leghelyesebb pasija, vagy épp a legkedvesebb pasija, ha más iránt vonzódsz. Egyedül kell megpróbálni tovább lépni. Mármint az én tapasztalataim alapján. Kezdtem már bele így kapcsolatba és egyáltalán nem tudtan belészeretni. Így felesleges kapcsolat volt sajnos... próbálj túl lépni rajta, próbálj nem agyalni rajta.
2018. febr. 12. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!