Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vagyok túl volt páromon....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok túl volt páromon. Normális, hogy akikkel azóta találkoztam nem igazán keltették fel az érdeklődésem?

Figyelt kérdés

Nem régen szakítottunk. Van pár srác akik irogatnak, gondoltam beszélgetek velük kicsit. Most talizni is akartak. De úgy érzem nem indítottak be bennem semmit. Ez normális? Mindbe csak a hibát találom. Volt páromat szeretném legszívesebben vissza kapni de az jelenleg egyáltalán nem kivitelezhető..

Mit tegyek akkor?

2018. febr. 12. 21:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
1 het alatt .. az keves
2018. febr. 14. 11:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Na mi történt végül ?
júl. 4. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!