Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 34 éves elvált, 2 gyermekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves elvált, 2 gyermekes nő vagyok van esély az újrakezdésre és a szerelemre?

Figyelt kérdés

14 év után váltunk el. Nem volt csak egy kapcsolatom előtte.

Van 2 gyerekem, ház, kocsi, biztos egzisztencia, meg ugye osztott felügyelet, így szabadidőm is van...

Szép vagyok, mármint ezt a visszajelzést szoktam kapni, meg ugye házasság alatt is sokan csapták nekem a szelet, de más ha egy körre viszik el az emberlányát és más ha kell...

Nagyon félek, hogy a gyerekek miatt elmenekülnek majd a férfiak és legyünk őszinték 14 éve nem nagyon randiztam, azt se tudom már hogy kell, hogy induljak neki. Az online társkeresés... amiket mondták már előre félek.

Én olyan férfit szeretnék, aki ha velem van, felszabadultnak és boldognak érzi magát. Aki ha hazajön hozzám egy fárasztó nap után, tudja, hogy én várom azt, hogy végre láthassam. Aki mellettem igazi férfi lehet és én mellette nő, a karjaiban alhatok el. Szeretném ezt magkapni, úgy hiányzik, de nem tudom hogy kezdjek induljak. Egyáltalán a két gyerek nem egy nagy Red flag...

2023. júl. 14. 07:56
1 2 3 4
 21/39 Senior Séf ***** válasza:
91%

"Szerintem az online társkeresést hagyd a legvégső esetre, inkább próbálj élőben."

Miért, kedves 4-es? Az online társkeresőkön mindkét nem ugyanazt keresi; a nők a párjukat, a férfiak egy pár lyukat...

2023. júl. 16. 17:05
 22/39 anonim ***** válasza:
21%

Van esély, de 2 gyerek hatalmas negatívum, mert egy férfi a saját génjeit akarja továbbvinni.

Szűrd ki hogy ki akar dugni, ki akar többet is.

Aki többet is akar, valószínűleg nem álmaid pasija lesz már, ezzel szembe kell nézned, és lejjebb adni az elvárásokat, vagy szokni a magányt.

2023. júl. 16. 20:03
 23/39 anonim ***** válasza:
91%
Menjetek már evvel a gyerekkel nem lehet olyan párt találni, amiet igazán akar az ember dumával 🤣. Nekem is sikerült meg másnak is.
2023. júl. 16. 23:59
 24/39 anonim ***** válasza:
amilyet*
2023. júl. 17. 00:01
 25/39 anonim ***** válasza:
64%

Örülök hogy sikerült neked, de akkor te vagy a kivétel, vagy reálisak voltak az elvárásaid.

De tudod ettől még az evolúciós biológia nem változik meg...

2023. júl. 17. 00:16
 26/39 anonim ***** válasza:
31%

egy férfi a saját génjeit akarja továbbvinni

Kivéve ha már van neki, többet nem akar, hanem olyan nőt keres, aki szintén nem akar már több gyereket.

Aki többet is akar, valószínűleg nem álmaid pasija lesz már, ezzel szembe kell nézned, és lejjebb adni az elvárásokat, vagy szokni a magányt.

Azt gondolod kedves #22-es, az a nő, aki nem csak szexpartnert keres, hanem társat, az valóban nézzen körbe az elfekvőben lévő bácsik közt vagy alkudjon meg egy féllábú alkoholistával, mert gyerekes nőnek más már nem jut?

Nagy szerencse, hogy fasságokat írsz.

2023. júl. 17. 11:54
 27/39 anonim ***** válasza:
46%

Kedves 26...

Az hogy neki már van gyereke, semmin nem változtat, illetve kereshet gyermektelen nőt...

Sajnálom ha egyszerű evolúciós biológiai tényeket nem tudsz elfogadni, de ez nem változtat sem a férfiak (sem a nők) ösztönös természetén.

Ilyet nem mondtam, feleslegesen használsz szélsőséges példát.

Igen, a gyerek nagyon nagy negatívum, az egy megalkuvás, ezért nyilvánvalóan a másik irányból is szükséges megalkuvás... Mégis mit gondolsz miért olyan nehéz gyerekes nőnek partnert találni, gyermektelenhez képest? Vajon?

Azt tanácsolnám továbbá, hogy esetleg tanuld meg az idézőjelek használatát, ha már idézel és copyzol valakitől...

2023. júl. 17. 13:58
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

25 nem egy ostoba ösztönlényt kell keresni.

Nekem vannak gyerekeim, olyan nőt kerestem, akinek szintén vannak.

Tálaltam is szépet, csinosat, okosat. Mindezt online. Másfél évig tartott, de megtaláltam.

Milyen genetikát kéne még továbbörökíteni szerinted?

2023. júl. 17. 14:00
 29/39 anonim ***** válasza:
69%

Kedves 27, köszönöm a kiegészítést - bár nem irodalmár vagyok, csak közgazdász, tisztában vagyok az idézőjelek használatával. Csak ez nem szépirodalom, hanem fórum. De nem feledem a tanácsod.

A férfiak és a más gyerekéhez való hozzáállás: azt gondolod, a nő örömmel bajmolódik a hapsi más nőtől született gyerekeivel, de ugyanez vica versa se nem működik, se nem jogos, mert az evolúció nem így alakította ki....? Ezeket az "egyszerű evolúciós biológiai tényeket" - tessék milyen tanulékony vagyok, drága #27-es, máris használok idézőjelet;) - amúgy te állapítottad meg? Ha nem, akkor kérlek, idézőjellel idézd az említett tényeket, adatokat a saját forrásából.

Amúgy én gyerekkel kerestem társat, egy kétgyerekes elvált apa lett a párom, tavaly óta férjem. Kimondottan gyerekkel rendelkező nőt keresett, egyrészt mert akinek nincs, az a gyerekkel kapcsolatos dolgokhoz - nőként szintén - sokkal kevésbé tud és akar (teljesen jogosan!!) alkalmazkodni, másrészt ő már a kettőn felül nem akart több gyereket, így gyerektelen nő megint csak szóba sem jöhetett.

Lehet az én férjem kimaradt az evolúcióból, vagy nem tudom:) de régi barátnőim is találtak gyerekkel tökjó férjet, élettársat, ki mit és nem kellett leadni az igényekből. Van, akinek a férjének is van gyereke, van, aki gyerektelennel él.

2023. júl. 17. 14:06
 30/39 anonim ***** válasza:
46%

28:

Örömmel hallom hogy találtál.

Semmilyet, mivel neked már volt saját, de a szingli apukák sokkal ritkábbak, gondolom ez evidens?

29:

Semmi köze a szépirodalomhoz... tiszteld meg annyival a fórum olvasókat, hogy használod a megfelelő karaktereket, ha már idézel valakitől, és nem saját iromány - szerintem ezt még elemi iskolában tanítják...

Én a férfi szemszögéből beszéltem, úgyhogy nem tudom a nő hogyan áll hozzá, de biztosan van akit zavarna, mert sajátot akar. Viszont a természetben a férfi szerzi meg az erőforrásokat a túléléshez, ő vadászik stb., így az ő genetikája (és ennek továbbörökítése) nagyságrendekkel fontosabb, mint a nőé. Tehát ebből lehet feltételezni, hogy egy nőt nagy általánosságban kevésbé zavarna a férfi (aki vonzó számára) saját gyereke, mint fordítva.

Nem fogok semmit idézgetni neked sehonnan, ha érdekel az evolúciós biológia illetve pszichológia, tele van a net információkkal, lehet keresgélni.

Örülök hogy találtál.

Hogy a te barátnőidnek milyen tapasztalata volt arról nem érdemes vitát nyitni, hidd el. Nézd, nem véletlenül létezik ez a kérdés itt, nem véletlenül van tele a közösségi média szingli anyukák panaszkodásával - nagy hátránnyal keresnek, én csupán leírtam, miért, és tanácsot adtam hogy legyenek reális elvárások, ha olyanokat talál aki szexelni akar és ghostol. Érthető? Don't shoot the messenger.

2023. júl. 17. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!