Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 34 éves elvált, 2 gyermekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves elvált, 2 gyermekes nő vagyok van esély az újrakezdésre és a szerelemre?

Figyelt kérdés

14 év után váltunk el. Nem volt csak egy kapcsolatom előtte.

Van 2 gyerekem, ház, kocsi, biztos egzisztencia, meg ugye osztott felügyelet, így szabadidőm is van...

Szép vagyok, mármint ezt a visszajelzést szoktam kapni, meg ugye házasság alatt is sokan csapták nekem a szelet, de más ha egy körre viszik el az emberlányát és más ha kell...

Nagyon félek, hogy a gyerekek miatt elmenekülnek majd a férfiak és legyünk őszinték 14 éve nem nagyon randiztam, azt se tudom már hogy kell, hogy induljak neki. Az online társkeresés... amiket mondták már előre félek.

Én olyan férfit szeretnék, aki ha velem van, felszabadultnak és boldognak érzi magát. Aki ha hazajön hozzám egy fárasztó nap után, tudja, hogy én várom azt, hogy végre láthassam. Aki mellettem igazi férfi lehet és én mellette nő, a karjaiban alhatok el. Szeretném ezt magkapni, úgy hiányzik, de nem tudom hogy kezdjek induljak. Egyáltalán a két gyerek nem egy nagy Red flag...

2023. júl. 14. 07:56
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne csüggedj, és ne keseredj el! Lesz még olyan, akinek te jelented a mindent! <3
2023. júl. 14. 10:18
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy van. A környxezetemben az elmúlt pár évben többen is férjhez mentek a tiedhez hasonló helyzetben, mindne szempontból normális férfiakhoz. VOlt, ahol a férfinek is volt már gyerteke, de olyan is, ahol nem, és azóta van közös is.
2023. júl. 14. 10:36
 13/39 anonim ***** válasza:
75%

Van hát.

Azt viszont bírom, amikor a lézer incel okosít🤣🤣

2023. júl. 14. 10:43
 14/39 anonim ***** válasza:
89%

Ötven felettit, persze... sőt akár az elfekvőben is körülnézhetne, 34 éves fiatal nő. Hagyjuk már...

Persze, hogy van esélyed! Válogasd meg nagyon, kivel állsz szóba, mert elég "dús" a társkereső piac. Nem könnyű, de nem is lehetetlen. Én is elvált apukát ajánlanék neked, de majd meglátod, kivel ismerkedsz meg.

Én nálad 10 évvel idősebben, 1 gyerekkel ismerkedtem meg a 2 gyerekes férjemmel a neten. Tavaly volt az esküvőnk.

2023. júl. 14. 10:59
 15/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs gond az online tarskeresokkel, en valamennyivel fiatalabb vagyok nalad, de kerulottem mindenki tinderrol ismerte meg a ferjet, en is a paromat.

Most erted, hol mashol ismerkedhetnel? Diszkokban? 26 vagyok, de nalam is szinte csak fiatalabbak vannak, ha elmegyek valahova. Munkahely? Nem jo otlet. Az utcan meg senki nem fog leszolitani, de ha valaki megis, attol en menekulnek. Tarskeresokon is vannak normalis, rendes pasik, akik a parjukat keresik. Reg nem szexpartner kereso mar a tinder, en mar 16-ban is parkeresesre hasznaltam es mar akkor is sokkal tobben kerestek part a ferfiak kozul, mint szexpartnert. Csak ne badoozz, meg fb tarskeresozz (ha meg van), inkabb tinder, vagy bumble.

Gyerekeknel az jo pont, hogy osztott felugyelet van, sztem ezt ird le mindenkepp a biodban, hogy van 2 gyermeked, nem apat keresel nekik, mert a het felet az edesapjulnal toltik, hanem egy part magadnak.

Egyebkent a korod meg egyaltalan nem sok :D

2023. júl. 14. 11:00
 16/39 anonim ***** válasza:
86%

Van esélyed még fiatal vagy.

Csak tényleg válogasd meg hogy kivel ismerkedsz.

2023. júl. 14. 11:08
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

15#

Én pont a badoon ismertem meg a férjemet 4 éve. 14# voltam

2023. júl. 14. 11:19
 18/39 anonim ***** válasza:
78%

Sima ügy. Olyan férfit keress, akinek szintén van már gyereke. Kis gyerek kis probléma, nagy gyerek nagy probléma. Egy apa meg fogja érteni, hogy a gyerek lemondással (is) jár, és valszeg már nem akar majd közöset.

Kitartónak kell lenni, és találsz egy klassz új embert. Az egész élet még elötted van, fel a fejjel.

Nekünk is sikerült.

2023. júl. 14. 13:11
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is válás után, a harmincas éveim végén, gyermekes nőként lett tőlem fiatalabb, jóképű, sportos, többdiplomás, gyermektelen párom. Én is azt hittem, hogy túl jó pasi, max. szexre kellek neki, de 8 éve együtt vagyunk és a tenyerén hordoz...
2023. júl. 15. 17:52
 20/39 anonim ***** válasza:
36f budapestrol
2023. júl. 16. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!