Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 2. randin strandra megyünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 2. randin strandra megyünk. Mindent nekem kell fizetni?

Figyelt kérdés
A belépő az egy dolog, nyilván kifizetem neki. De az ottani fogyasztással mi a helyzet? Én vinnék otthonról enni, inni. A randipartnerem mondta hogy ő nem tudja mit fog kérni, ő majd választ a büféből valamit. Ő a lány. Mondhaton neki hogy fizesd magadnak ha nem hoztál otthonról?

2023. júl. 9. 19:37
 61/116 anonim ***** válasza:
91%

Az a szép, hogy mire rajossz, hogy a pali nemhogy egy büfézést matekozza, hogy olcsón ússza meg, de arra se akarja venni a fáradtságot, hogy beszélgetéssel szórakoztasson, neked elkell vele menni 2-3 randira. 🤦🏽‍♀️

Húzod a nők idejét basszus... Nem túl korrekt.

2023. júl. 10. 11:44
 62/116 anonim ***** válasza:
100%
Engem az erdekel, a lany hany eves? 15?
2023. júl. 10. 12:27
 63/116 anonim ***** válasza:
87%

Elmentek egy fel napra strandolni, ott gondolod nem kell beszelgetni? A vizben csak ultok vagy usztok egymas mellett szotlanul?

Egyetlen hely ahol nem beszelgettek az ha kifekszetek napozni. Amugy minden mas szituban ralesztek kenyszeritve a kommunikaciora, kulonben rohadt unalmas es hosszu napotok lesz.

2023. júl. 10. 12:29
 64/116 A kérdező kommentje:
23 éves. Szoktam vele beszélgetni de 0-24 nem megy. Végül nem kért semmit, sőt visszaadta a 3700 forintot a belépőre este. Olyan volt mint aki megsértődött volna.
2023. júl. 10. 19:30
 65/116 anonim ***** válasza:
100%
Hogy zajlott a kajálás?
2023. júl. 10. 19:36
 66/116 anonim ***** válasza:
100%
64. Lehet olvasta a gyakorit. :D
2023. júl. 10. 19:37
 67/116 A kérdező kommentje:
Köszönöm a privátot. Nem tudom milyen amikor rosszul sikerül, szerintem azért nem. Bár azért nem értem a belépőt miért fizette nekem vissza, megígértem hogy meghívom. Én vittem magamnak kaját, ő meg vett a büfében lángost meg kukoricát. Nem kérte hogy fizessem neki ki, lehet azért mert oda se mentem vele.
2023. júl. 10. 19:44
 68/116 anonim ***** válasza:
18%

Mit tanultál kérdező?

Csak szabadstrandra kell menni, ott nincs belépő :)

2023. júl. 10. 19:46
 69/116 anonim ***** válasza:
84%

"10 ezerből nem jön ki 2 színházjegy"

Kérdező, most komoly, kőbe van vésve ez a k...va 10 ezer forint??

Engem pl. elhívott színházba a randipartnerem (ma már a férjem), fizette is a jegyet, a színházi büfében a kávét is.

Mert szimpatizált velem, mert örült, hogy vele vagyok.

Komolyan, hagyd azt a lányt békén, ilyen fokú kicsinyesség, a dolgok grammra való kimérése nagyon kiábrándító.

2023. júl. 10. 19:46
 70/116 anonim ***** válasza:
16%

69.

Mondjuk ezt könnyű úgy mondani, ha azon az oldalon állsz, aki mindig kapja ezeket és nem adnia kell.

2023. júl. 10. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!