Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 2. randin strandra megyünk....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 2. randin strandra megyünk. Mindent nekem kell fizetni?

Figyelt kérdés
A belépő az egy dolog, nyilván kifizetem neki. De az ottani fogyasztással mi a helyzet? Én vinnék otthonról enni, inni. A randipartnerem mondta hogy ő nem tudja mit fog kérni, ő majd választ a büféből valamit. Ő a lány. Mondhaton neki hogy fizesd magadnak ha nem hoztál otthonról?

2023. júl. 9. 19:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/116 A kérdező kommentje:
Azt mondta lesz nála pénz. A pikniket felvetettem neki, azt írja nekem hogy semmit ne hozzak neki mert nem tudja mit fog kérni.
2023. júl. 9. 20:16
 22/116 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért megy a strandra, hogy a csomagolt kis szendvicset egye.

Ezt próbálja a tudtodra hozni.

Ha neked ilyen típusú lány nem fér bele, nem fizetsz szívesen akkor nem egymást keresitek.

Ő hambizik a büfében te meg eszed a rántotthusis szenyát addig? Ahh sehogy nem lesz ez jó.

2023. júl. 9. 20:19
 23/116 anonim ***** válasza:
91%
Mennyi pénzed van összesen ? Hány éves vagy ?
2023. júl. 9. 20:20
 24/116 A kérdező kommentje:
29 vagyok, belépővel együtt max. 10 ezret tudok erre a napra szánni.
2023. júl. 9. 20:23
 25/116 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk annyiban igaza van a kérdezőnek, hogy sajnos a strandokon a "barátságos vendéglátósok" tényleg ráb*sznak egy ötös szorzót a legtöbb termékre és a 200 Forintos ásványvíz egy ezres és társai. Pofátlan szarok.
2023. júl. 9. 20:26
 26/116 anonim ***** válasza:
95%

Én nem akarok a pénztárcádban turkálni de 29 évesen egy randin ez azért nem olyan nagy összeg.

Tény, hogy a büfékben nem a legolcsóbb a kaja de akkor is.Nincs szépkártyád vagy valami amiből a belépőket fizetni tudod ? Akkor az kicsit kitolná a keretet.

Főváros ?

2023. júl. 9. 20:31
 27/116 anonim ***** válasza:
80%
Bocsi de aki már a második randin sóher, az ne csodálkozzon, hogy elmenekül előle a nő. Ez a "hozzunk mindent is otthonról, mert úgy occsó" elég ciki hozzállás már az elején.
2023. júl. 9. 20:35
 28/116 anonim ***** válasza:
73%
Ez a hozzunk mindent otthonról is gáz, de az is, hogy mostantól ammit a lány kiejt a száján azt a palinak kéne fieznie.
2023. júl. 9. 20:38
 29/116 A kérdező kommentje:
Budapestről van szó. Én biztos nem ismerek vidéki strandot, őt nem tudom egyáltalán utazna-e pár órát.
2023. júl. 9. 20:39
 30/116 anonim ***** válasza:
92%
Jaj istenem, komolyan egy felnőtt férfinak gondot okoz egy hamburger? Ráadásul azt írta, visz pénzt. Akkor mi a bajod? Az, hogy te még magadtól is sajnálod? Kellemetlen randi lesz.
2023. júl. 9. 20:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!